Verkeerde koffiebekers besteld

Sinds kort heb ik bij ons op de onderneming de taak om ervoor te zorgen dat er altijd genoeg kartonnen koffiebekers zijn. Wij zijn een enorm grote onderneming, waar wij werken met meer dan 200 personen. Het is voor ons dan ook niet handig om met echt servies te werken, en vandaar dat mijn baas heeft gezegd dat wij drinken uit kartonnen koffiebekers. Toch heb ik laatst een kleine fout gemaakt met het bestellen van nieuwe koffiebekers.

Plastic- in plaats van kartonnen bekers

Afgelopen maand heb ik een fout gemaakt met het bestellen van een nieuwe lading koffiebekers. Mijn baas heeft mij duidelijk aangegeven dat ik kartonnen koffiebekers moest bestellen, maar ik heb niet goed opgelet gezien het feit dat ik plastic koffiebekers heb besteld. Gelukkig vond mijn baas het geen ramp, en vond hij het ook wel een leuk gezicht om eens verandering te zien in de vorm van de koffiebekers. Bovendien waren de vormen van de plastic koffiebekers net zo mooi als die van de kartonnen koffiebekers, dus een probleem was het gelukkig niet.

Wil ook jij kartonnen koffiebekers bestellen, of wil jij net als ik plastic koffiebekers bestellen? Klik dan op de linkjes in dit bovenstaande artikel voor meer informatie over het bestellen van koffiebekers.

Comments are closed.