Verhuizen Garant lanceert nieuw initiatief

Verhuizen Garant heeft op 12 maart 2012 een nieuwe website gelanceerd die gericht is op leadwerving voor de verhuisbranche. Via de website kunnen particulieren en bedrijven op eenvoudige wijze offertes aanvragen bij een verhuisbedrijf. Verhuizen Garant speelt in op de moeizame fase waarin de verhuisbranche zich momenteel bevindt. Door dit initiatief voorziet Verhuizen Garant verhuisbedrijven van nieuw werk.

Verhuis leads gaan als warme broodjes

De gemiddelde verhuizer heeft het in deze periode moeilijk. Doordat de huizenmarkt in het slop zit, zitten de verhuizers steeds vaker thuis. Logischerwijs heeft een verhuisbedrijf behoefte aan nieuwe opdrachten. Verhuizen Garant springt met de nieuwe website in op deze vraag en biedt bezoeker ook de mogelijkheid om een verhuislift te huren. Via de verschillende kanalen worden de eerste leads al geworven.

Social Media

Door de inzet van social media speelt Verhuizen Garant in op de veranderende markt. Steeds vaker wordt er bijvoorbeeld getweet op het internet dat men gaat verhuizen, of op zoek is naar een verhuizer. De social media experts van Verhuizen Garant springen hier op in. Door hier snel en adequaat op te reageren hebben wij dit jaar landelijk al meerdere klanten kunnen helpen. De snelheid van reageren en ter plaatse komen is essentieel in deze manier van aanpak.

Comments are closed.