Verbouwingshypotheek voor je woning

Wanneer je op het punt staat een verbouwing te doen aan je huidige woning dan heb je verschillende mogelijkheden om deze klus te financieren. Een interessante manier om dit te doen is om de investering te financieren met een verbouwingshypotheek.

Wat is het precies?

Je kunt het zien als een tweede hypotheek op je woning die je aanvraagt voor de financiering voor de kosten die je gaat maken tijdens een verbouwing van je woning. De geschatte investering die gevraagd wordt van een verbouwing ligt vaak lager dan de werkelijke kosten en daarom is dit een perfecte oplossing om het te financieren.

Kan iedereen dit krijgen?

Nee, niet iedereen kan een tweede hypotheek krijgen van de bank. Echter staan banken er vrijwel altijd voor open om een verbouwingshypotheek af te sluiten. Dit komt omdat de waarde, na de verbouwing, van de woning hoger zal liggen. Een tip is om bij verschillende banken te informeren naar de mogelijkheden. Vaak is er bij de ene bank financieel net iets meer mogelijk dan bij de andere.

Financiën voor elkaar en nu?

Eindelijk kun je beginnen met de droomverbouwing zoals je die in je hoofd hebt. Maar nu moet je nog op zoek naar vakmensen zoals een timmerbedrijf, bouwbedrijf of zelfs een tegelzetter. Gelukkig kun je deze bij bovenstaande links snel vinden en gratis verschillende offertes aanvragen van specialisten bij u in de regio. Zo kun je snel en makkelijk vergelijken welk bedrijf de beste prijs- kwaliteit verhouding heeft. Extra handig en zo let u direct op de kosten.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.