Vakantiewoning kopen bij Landleven de Wyckel

Op vakantie gaan is natuurlijk altijd helemaal om te ontspannen en tot rust te komen. Dit hoeft vanzelfsprekend niet alleen in de zomer. Wat als u nou op hooguit 2 uur rijden vanaf uw huis elk moment van elke dag een stukje vakantiegevoel kunt hebben? Het is niet onmogelijk. U kunt een vakantiewoning kopen of huren bij Landleven de Wyckel. Zo heeft u vakantie altijd om de hoek liggen als u eventjes tot rust wilt komen.

Voordelen

De woorden rust en ontspanning zijn net al even voorbij gekomen. Omdat dit zo belangrijk is, is de inrichting van de Wyckel kleinschalig en gemoedelijk. Dit zal rust, ontspanning én privacy behouden en veroorzaken. Het park is daarnaast zeer praktisch en mooi ingericht, zonder dat er teveel aandacht wordt besteed aan luxe faciliteiten. De focus en investering ligt daarom vooral op het comfort. Wilt u even van het park af om iets te doen? Hier zijn meerdere mogelijkheden voor. Het zeestadje Elburg ligt slechts een paar kilometer van het park. Daarnaast zit u zo goed als naast het Veluwemeer. U heeft dus stad en natuur lekker dichtbij.

Interesse

Wilt u een vakantiewoning kopen of huren? Ga dan naar de website van de Wyckel voor contact gegevens en meer informatie.

Comments are closed.