Uw motor vakkundig op transport

De scheve toren van en uw motor transport PisaRAutorin Madinaaus uit Hamburg,: af naar Italië samen met een vriend AllTravelTips blogger Madina bezocht sommige plaatsen zoals Pisa, Florence en Cinque Terre in zeven dagen. Aan het begin van de achtdelige reisverslag van Italië, zie vakkundig  Laura en haar vriend motor transport een start met obstakels, kunnen uitkijken naar het einde, maar over een culinair hoogtepunt op de eerste dag van de reis.

Eigenlijk ik hou van hem – de overgang van zomer te vallen: de rode, gele en oranje bladeren, verlicht door de stralen van vakkundig  de motor transport herfstzon en de gezellige avonden met een hete thee, mijn favoriete boek, terwijl buiten de wind is enigszins schudden op de ramen.

Wat ik niet leuk? Vuile weer! Niet echt regent, het drizzles, de hemel is bewolkt met duistere grijs wolken voor dagen en motor transport onaangename natte kruipt omhoog mijn broekspijpen, terwijl de koude onverbiddelijk naar beneden in mijn botten.
Geërgerd door de zogenaamde “Hamburger Shietwetter” Ik keerde vakkundig  terug het najaar voor een week en ging met motor transport een vriendin in de niet-zo-ver Italië. Op de kaart: Pisa, Florence en Cinque Terre! Zeven dagen heldere motor transport blauwe hemel, zon en glinsterende zee, smalle pittoreske straatjes en artistieke flair, heerlijke aroma van pizza en pasta in de lucht en zelfgemaakte motor transport gelato.

Comments are closed.