Uw interieur opknappen

Heeft u al jarenlang hetzelfde interieur, en wilt u graag iets anders? Al uw meubels vervangen kost veel geld, maar er zijn gelukkig ook andere mogelijkheden. Bijvoorbeeld uw houten tafel herschilderen of een stoel opnieuw bekleden. Met meubelstoffering komt u heel ver voor een nieuw uiterlijk in uw woning. In dit artikel geven we u praktische en goedkope tips om uw interieur op te knappen.

Er zijn verschillende materialen te koop om uw woning te verfraaien, het hangt er natuurlijk veel vanaf wat u graag wil veranderen. Een kast of tafel is natuurlijk iets anders dan een stoel bekleden.

Houten stoel of tafel verfraaien

Heeft u een houten stoel of tafel die bijna klaar is om weg te gooien? Er is nog altijd de mogelijkheid om deze opnieuw te beitsen of te lakken. U begint met schuren, en na het schuren maakt u het oppervlak goed schoon en vetvrij. Dit zorgt ervoor dat de nieuwe laag beter pakt. Nadien geeft u de stoel of tafel een nieuwe kleur of lak, dat bij uw interieur past.

Stoffen bank of stoel opknappen

Uw oude bank, niet meer om aan te zien maar nog zo fijn om op te zitten. Er zijn gelukkig manieren om uw bank er weer zo goed als nieuw uit te laten zien. U kunt uw bank of stoel volledig of gedeeltelijk opnieuw laten stofferen. Er zijn allerlei materialen waarmee uw stoel bekleed kan worden, zoals leder, kunstleer en stof. Daarnaast heeft u de keuze uit verschillende kleuren. Een paar nieuwe, leuke kussens erbij en uw woonkamer zit er uit als nieuw.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.