Uw erf afscheiden met sierhekken en sierpoorten

Voor een afscheiding van een erf wordt meestal gedacht aan een gesloten hekwerk of haag. Op die manier neemt u uw volledig uitzicht weg en niet iedereen maakt die keuze. Een goed alternatief zijn sierhekwerken. Een sierhekwerk schermt uw erf wel af, maar er blijft een uitzicht behouden. Sierpoorten en sierhekwerken zijn dan ook uitstekend geschikt voor de afscherming van een oprit of voortuin.

Sierpoorten en sierhekwerk

Zelfs wanneer u een standaard hekwerk of poort besteld, is dit eigenlijk altijd maatwerk. Het uitgekozen sierhek wordt op maat gemaakt voor uw eigen tuin. Bij veel bedrijven kunt u uw eigen wensen tegenover het ontwerp laten uitvoeren. Bijna alles is mogelijk met sierhekken omdat de meeste bedrijven de hekwerken zelf fabriceren.
De hekken worden vaak standaard gepresenteerd in groen, zwart en wit maar zijn bijna altijd leverbaar in iedere gewenste kleur.

Modern of klassiek sierhekwerk

Als men denkt aan een sierhekwerk wordt er vaak aan een klassiek, donkergroen hekwerk gedacht. Veel sierhekwerken hebben dan ook die klassieke uitstraling maar de dag van vandaag is er genoeg keuze uit moderne sierhekwerken. Welk hekwerk u verkiest hangt natuurlijk af van de uitstraling van uw woning en is een kwestie van smaak. De juist combinatie laat het sierhekwerk het beste tot zijn recht komen.
Heeft u nog jonge kinderen, dan kiest u het best voor hek zonder uitstekende punten. Heeft het hekwerk als doel om uw perceel te beveiligen, kan uw hekwerk daarop worden aangepast met bijvoorbeeld een doorrijdbeveiliging of overklimbeveiliging.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.