Uw business een betere uitstraling geven? Laat enveloppen drukken!

U heeft net uw eigen business gestart, en heeft alle nodige zaken doorlopen. Uw personeel begint zich thuis te voelen op de zaak, de klanten stromen langzaam binnen en de eerste kwartaalomzet is bekend. U heeft als directeur uiteraard uw eigen visitekaartjes laten drukken, want u wilt uitstralen dat u professional bent en dat er rekening met u gehouden moet worden. Maar heeft u ook rekening gehouden met de uitstraling van de rest van uw bedrijf? Heeft u er wel over nagedacht wat uw bedrijf uitstraalt wanneer een klant een brief van u opent? Dit is minstens net zo belangrijk als uw persoonlijke uitstraling, en enveloppen drukken kan u hierbij helpen.

 

Iedereen kent ze wel, de blauwe enveloppen van de belasting. Wanneer iemand een blauwe envelop tussen zijn of haar post ziet hoeft men niet lang na te denken om te weten van wie deze post komt, de belastingdienst. Voor een business zijn dit soort herkenningspunten vaak sterke punten, want wanneer een klant uw bedrijf kan herkennen aan alleen al het uiterlijk van uw gebruikte envelop, dan bent u goed bezig. Naamsbekendheid is een groot goed voor een bedrijf, en het laten drukken van enveloppen die naar uw wensen aangepast zijn kan bijdragen aan de naamsbekendheid en de herkenning van uw bedrijf.

 

Dus bent u net uw eigen bedrijf gestart, laat dan enveloppen drukken met daarop uw bedrijfsnaam, logo, adresgegevens en contactgegevens en vergroot hiermee uw naamsbekendheid.

Comments are closed.