United Nude Fold, de droom van iedere vrouw

United Nude is in 2003 gestart met de ‘Möbius’ schoen en heeft zich sindsdien gevestigd als een iconisch merk op de kruising tussen ontwerp en mode. Door de unieke visie, heeft United Nude de verbeelding van mensen geactiveerd en creëerde een wereldwijd publiek van ´United Nude lovers´.
United Nude schoenen hebben een helder concept, elegantie en innovatie. Het merk komt voort uit de verbeelding van architect Rem Koolhaas D (Nederlands) en een telg uit de Clarks familie, Galahad Clark (Engels), en is nu uitgegroeid tot een wereldwijd team van creatieve geesten.
Elk seizoen komt United Nude met de meest fantastische ontwerpen die vaak een kruising zijn van mode en architectuur, met kenmerkende hakken van bijvoorbeeld de Eamz, Frost en natuurlijk de variaties van het originele mobius ontwerp zoals de Step Mobius. Ook de herfst/winter collectie van 2013-2014 is weer gevuld met mooie pumps, comfortabele laarzen en heerlijke wedges.
DE UNITED NUDE FOLD
Bij de United Nude Fold draait alles om beweging. Een enkele strook beweegt vloeiend rond de voet, als een sjaal gewikkeld rond een slanke hals. Comfort gecombineerd met aangepaste kleur patronen vormt een ruime keus. Dit is absoluut één van de meest populaire stijlen van United Nude.

Elk seizoen brengt United Nude een nieuw palet aan kleuren voor deze enkellaarsjes. Prachtige mengsels van kleuren en tinten complementeren de garderobe en zorgen voor vrolijke gevoelens tijdens elk seizoen. Of je nu kiest voor kleurrijke strepen of een enkele kleur, een Hi, Mid of Lo hak, de Fold is super comfortabel, betaalbaar, herkenbaar en een gemakkelijk te onderhouden schoen. Vanwege de mooi afgeronde voorzijde blijkt de United Nude Fold zeer comfortabel, zelfs voor mensen die problemen hebben met hun voeten.

Draag kleurrijke Folds met neutrale kleding en kies om één kleur uit te lichten een item zoals een jasje, tas, sjaal, broche of riem in dezelfde kleur en voeg deze toe aan je outfit. Gebruik dezelfde kleur voor je nagellak en lippenstift en ze zullen je totale look complementeren.
Combineer kleurrijke kleding met een Fold in één kleur. Je zal een geraffineerde look creëren met de aandacht gericht op je kleding en je schoenen zullen dit prachtig aanvullen.
UNITED NUDE IN DE WINTER
Laat de sneeuw maar komen, want met de nieuwe herfst/winter collectie van United Nude kan de winter niet meer stuk. Elegant, stoer, chique of sexy, de nieuwe collectie heeft het allemaal.
UNITED NUDE ONLINE
Online vind je een aantal United Nude schoenen dealers. Een bekende United Nude winkel is bijvoorbeeld Clementi met de grootste United Nude Fold collecties. Naast een winkel in Rotterdam, verkoopt Clementi.nl ook de grootste collectie van United Nude online. Het bestellen van United Nude schoenen online is niet anders dan passen in de winkel. Zoek je juiste maat en de winkel stuurt het binnen 48 uur gratis naar je op.

Comments are closed.