Uitwaaien op Terschelling

Terschelling met haar ongerepte, uitgestrekte duinlandschappen, polders, wadden, bossen en kwelders. Een plek waar je heerlijk kunt ontspannen wanneer u er even tussenuit wilt. Wanneer u zoekt naar vakantiehuisjes Terschelling bent u bij Goudberg Appartementen aan het perfecte adres. Deze huisjes worden verhuurt voor van 2 tot wel 7 persoonsappartementen. Bij Goudberg Appartementen profiteert u van veel diverse voordelen, zo heeft u gratis bagagevervoer van en naar de boot, een overdekte fietsenstalling, gratis Wi-Fi en wasserette, genoeg parkeergelegenheid en grote tuinen waar er veel mogelijkheid is voor kinderen om te spelen.

Genoten van de unieke natuur

Mijn man en ik zijn zeker liefhebbers van rust en mooie natuur. Zo maken we het liefst iedere ochtend een strandwandeling en zijn we het liefst de hele dag buiten. Omdat wij zelf midden in Nederland wonen vinden wij het fijn tijdens vakantie’s er lekker tussen uit te gaan. Terschelling spreekt ons heel erg aan puur al omdat het in Nederland is maar je toch echt een vakantiegevoel hebt.

Voor meer informatie over Goudberg Appartementen kunt u terecht op de website. Hier kunt u een kijkje nemen naar alle voordelen, de tarieven en de appartementen. Voor vragen of onduidelijkheden kunt u telefonisch contact opzoeken met een van de medewerkers.

 

Comments are closed.