Tuinhuisje

Een tuinhuisje hoeft alleen te dienen als opslagruimte van je gereedschap, tuinmeubelen en fietsen. Je kunt zoveel meer met een tuinhuis. Wat dacht je van een comfortabel kantoor, een recreatieruimte of een plekje voor kweekplanten. Wij hebben wat ideeën voor je op een rijtje gezet:

1. Huisje in de tuin

Letterlijk een huisje in de tuin, voorzien van alle details. Denk aan ramen, kozijnen, gevelbeplating, bloembakken en een windwijzer. Het perfecte middelpunt van je tuin is dit charmant tuinhuisje!

2. Tuinhuisje met puntdak

Tuinhuisjes met een punt dak wekken een beeld van een mooi landschap op. Zeker als de puntvorm meerdere keren wordt gebruikt in de tuin. Zo wordt komt het tuinhuis hier goed overeen met het vogelhuisje.

3. Unieke toegang

Een pad dat door een tuinhuis leidt. Dat zorgt voor een unieke en makkelijke toegang van je tuin.

4. Antiek tuinhuisje

De gotische boogramen geven een antieke sfeer aan dit tuinhuis.

5. Rustieke blokhut

Wil je een veranda en een blokhut in één? Ook dat is mogelijk! Geniet heerlijk op het bankje onder de veranda van het buitenleven. Deze blokhut geeft je tuin een natuurlijke, rustieke en Oostenrijkse sfeer.

6. Tuinhuisje op een heuvel

Dit tuinhuis is gefundeerd op een heuvel en zorgt ervoor dat je tuin nog langer lijkt.

7. Tuinhuisje met een kleur

Maak van je tuinhuis helemaal jouw eigen ding door het een kleurtje te geven dat past bij jouw tuin en stijl.

8. Het zorgeloze tuinhuisje

Overvloed aan bloemen, grillige sculpturen en gevonden voorwerpen zette de toon voor een praktische, maar luchtige benadering van tuinieren. Met ruime berging en een zonovergoten tuinhuisje wordt het onderhoud van de tuin eenvoudiger.

9. Ga voor groen!

Doe mee aan de groene dak rage door planten bovenop je tuinhuis laten groeien. De planten houden je tuinhuis koeler, genieten van regenwater en fleuren de tuin met hun kleurrijke bladeren.

10. Fantasievolle franjes

Het gedetailleerde houtwerk op het tuinhuisje hieronder geeft een speelse touch. Hart-vorm uitsparingen in de luiken en een witte rieten stoel maken het plaatje compleet.

Comments are closed.