TOV Essentials

TOV Essentials werd in 2001 opgericht door Sarah Lingg die ook de creatief directeur is van het bedrijf. Het woord TOV betekent ‘goed’ en alles van het merk weerspiegelt de betekenis van dit krachtige woord. De exclusieve ontwerpen worden geproduceerd in de beste handwerk ateliers, verspreid over de hele wereld, met respect voor de mensenrechten en het handhaven van een hoog niveau van arbeidsvoorwaarden. De wortels van de productie van de TOV Essentials producten ligt in Italië en dit is nog steeds het belangrijkste land voor TOV Essentials. De Nederlandse mark is vlak na Italië het belangrijkste land voor TOV Essentials, waarbij we constateren dat we de afgelopen 4 jaar een sterke groei hebben gerealiseerd in Nederland.

TOV Essentials, het concept

Het concept is geïnspireerd door vrouwen en hun liefde voor accessoires. Wij bieden een complete en gecoördineerd aanbod van accessoires. Het complimenteren van de stijl en schoonheid van elke vrouw is waar we naar streven. Het bezit van een TOV Essentials accessoire maakt het echte verschil voor je outfit. Door het aanbieden van uitstekende handgemaakte kwaliteit in sieraden en lederwaren tegen een onklopbare prijs / kwaliteit verhouding, zijn we in staat om elke vrouw een luxe gevoel te bieden.

TOV Essentials sieraden online én offline te koop

TOV Essentials is verkrijgbaar bij de betere trendshops, juweliers en gespecialiseerde webwinkels die sieraden online verkopen. We kiezen voor een uitgekiend netwerk, waarbij we ernaar streven om de TOV Essentials sieraden online en  ‘offline’ bij juist die zaken te verkopen die qua uitstraling aansluiten bij de luxe uitstraling van onze TOV Essentials sieraden.

Comments are closed.