The Next Big Step voor energiebesparing

The Next Big Step voor energiebesparing wordt het intelligent aansturen van verlichting. Lichtbeheer zal een nieuwe invulling geven aan de benadering van duurzaamheid. Met een goed beheer behaalt u zowel bij energiebesparing als bij verlaging van de verbruikskosten de optimale resultaten.

Met ons geavanceerde Luxon Light Management System kunt u tot 65% energie besparen en uw onderhoudskosten drastisch verlagen.

De mogelijkheden tot energiebesparing zijn vooral te benutten door een goede tijdplanning op te stellen, bepaalde verlichtingsarmaturen tijdsafhankelijk uit te schakelen of met een lagere verlichtingssterkte te laten branden, daglicht te benutten en aanwezigheid te detecteren.

De efficiëntere vervanging van lampen, de eenvoudige ingebruikname en remote diagnose van de ballast dragen stuk voor stuk bij aan een verlaging van de onderhoudskosten. Onze intelligente software levert gedetailleerde rapporten over het energieverbruik, de status van lamp en HID voorschakelapparaat per armatuur, verlichtingsgroepen en dimniveaus.

De installatiekosten worden aanzienlijk verlaagd omdat het hele regelsysteem draadloos is. Extra kabels zijn overbodig en latere aanpassingen zijn eenvoudig uit te voeren.

Deze duidelijke voordelen gaan samen met een betere lichtkwaliteit, dus stijgt ook de tevredenheid van de gebruikers.

De combinatie van onze elektronische HID-voorschakelapparaten (bereik 200 W – 1500 W) met onze intelligente lichtregeling staat garant voor een optimale energiebesparing en veel lagere onderhoudskosten. U hebt uw verlichting steeds volledig onder controle.

Contactgegevens:

Nedap Light Controls
Parallelweg 2
7141 DC Groenlo
Nederland

Comments are closed.