Stukadoor Enschede voor uw muren

De bouwsector stukadoor in Enschede zit op een ” tikkende tijdbom ” , met onervaren werknemers worden aangeworven om te werken aan de Londense grote bouwplaatsen in een tijd waarin veiligheidsnormen worden afgebouwd , volgens een voormalige adviseur van de overheid op de sector .

Barones Donaghy , die een verslag stukadoor Enschede bezienswaardigheid, een dood Too Many , voor de laatste Labour-regering schreef , zei dat er een ernstig risico op een stijging van de doden en ernstig gewonden als bouwactiviteit pikt tijdens het herstel. Sinds 2001 zijn 760 arbeiders gestorven in industriële ongevallen stukadoor Enschede op Britse bouwplaatsen .

Het aantal site-gerelateerde sterfgevallen in stukadoor Enschede Londen , waar de groei in de bouw is het sterkst , is onlangs verdubbeld .

Donaghy zei dat ze was geschokt door een verlaging van 35% in de begroting van de Health and Safety Executive ( HSE ) in 2011 , nadat ze in haar rapport maart 2010 had opgeroepen tot meer financiering om naar behoren te laten stukadoor Enschede functioneren als een regulator . Het rapport werd algemeen aanvaard door de Labour-regering , maar is sindsdien genegeerd door de coalitie .

Donaghy voorspeld dat bedrijven hoeken zou snijden en dat ongelukken en sterfgevallen zou toenemen. “Als er een opleving , zoals uiteraard gebeurt in Londen , is er een gevaar dat vaardigheden verloren zijn gegaan tijdens de stukadoor Enschede  recessie , en de mensen die onvoldoende geschoold zal worden genomen op . En dat is wanneer de doden en ongevallen start plaatsvindt stukadoor Enschede. “

Comments are closed.