stijlvolle benen voor de zomer

Stijlvolle benen wil je vooral in de zomermaanden

als je in jou bikini of zomerjurkje rondloopt. Maar ook in tijdens de feestmaand wil je toch met een stel mooie beentjes voor de dag komen. Dus het maakt eigenlijk niet uit welk seizoen het is. Als je de volgende 11 oefeningen doet kan je ze krijgen. Zeker als jij de oefeningen combineert met afvallen.

Mooie beentjes oefening 1:

goed wandelen De makkelijkste oefeningen om het vet op je benen te laten verdwijnen is lopen. Als je loopt krijgen je benen altijd de benodigde training die ze nodig hebben. Jij kan wel minstens een licht verhoogd tempo aanhouden. Dus slenteren, op je gemak stappen of winkelen hoort er niet bij. Je zal er dus echt wat moeite voor doen. Bergop rond lopen is ook wel eens een goede training. Als je op de sportschool sport kun je de loopband in een hoogte van 15 of 20 graden zetten. Als je elke dag een halfuur met een verhoogd tempo wandelt zul je vrij snel resultaten zien en met strakkere benen door het leven verder kunnen.

stijlvolle beentjesbenen oefening 2:

Calve raises Calve raises is een bekende oefening voor de kuiten en gaat als volgt. Jij gaat op de rand van een verhoging staan met je hielen er over hagen, zo ver mogelijk naar beneden. Je knieën hou je licht gebogen. Beweeg nu, Soepel, zover mogelijk omhoog door op de bal van je voet te gaan staan en blijf even staan. Herhaal Die oefening zo vaak mogelijk en verhoog het aantal naarmate je langer traint.

stijlvolle benen oefening 3:

Gebruik gewichten Door het gebruiken van gewichten rond jou enkels verhoog je de zwaarte van de training en daarmee ook de resultaten. Je kunt ze bijvoorbeeld gebruiken bij de calve raises, wandelen of lopen.

Mooie benen oefening 4:

Springen Jij kent ze vast wel, die kleine trampolines. Door hier op te springen verbrandt je vet en train je tegelijk je benen. Doe het in korte sessies van twee minuten. Als je een beetje de ruimte hebt kan je het zelfs voor de tv doen.

stijlvolle benen oefening 5:

Joggen is beter dan wandelen omdat je met een verhoogde hartslag loopt. Daardoor verbrand je het meeste vet en train je de beenspieren harder.

Mooie beentjes oefening 6:

Squat De squat (kniebuigoefening) is een enorm efecente oefening voor de bovenbenen. Ga rechtop staan met je voeten op schouderbreedte naast elkaar, waarbij de voeten circa 30 graden naar buiten wijzen. Het gewicht til jij eerst op boven je hoofd en laat je op de schouders rusten. Je schouders kunnen de last dragen, je handen zorgen er voor dat de halter niet van de rug weg glijdt. Hurk nu tot je bovenbenen parallel zijn aan de grond, en als het kan nog ietsje lager. Beweeg Soepel naar beneden en wacht even met omhoog komen.

stijlvolle beentjes oefening 7:

Train de Adductors de lange aanvoerder van de dijbeen Om afvallen op jou benen is het trainen van de Adductors een mooi idee. Voor deze oefening moet jij op de grond liggen. Ga op jij rechterzij liggen en leg jou rechtse arm onder je hoofd ter ondersteuning. Hou je rechtse been op de grond als je je linkse been langzaam optilt. Herhaal 20 maal en doe dan hetzelfde met je rechtse been.

stijlvolle beentjes oefening 8:

Train je hamstrings Jou dijen kun jij strakker maken door je hamstrings te trainen. En dit kan met een hele makkelijke oefening. Ga met je benen licht uit elkaar staan en beweeg je voet zo dicht mogelijk naar je billen. Herhaal dit een aantal maal en doe dan vergelijkbaar met je andere been. Bij deze oefening komen de enkelgewichten mooi van pas.

stijlvolle beentjes oefening 9:

Eet gezond Dit mag misschien wat vreemd lijken tussen de rest van deze oefeningen maar gezond eten gaat nu eenmaal hand in hand met training. Als je niet gezond eet kunnen je inspanningen wel eens een stuk minder effectief blijken. Het is erg belangrijk dat je gezonde eetgewoonten aanneemt, niet te veel rommel binnenkrijgt en vooral gevarieerd eet.

stijlvolle beentjes oefening 10:

Ga sporten in plaats van hardlopen Niet dat lopen geen sport is natuurlijk. We doelen hierbij op ‘spel’ sporten als balsporten. Bij zulke sporten krijg je volop beweging en je hebt het vaak nooit eens in de gaten. En dan komt er ook wel eens nog het sociale aspect onder kijken. Sporten als tennis, basketbal en squash zijn erg goed wanneer het gaat om het kweken van mooie benen,en snel afvallen.

Mooie beentjes oefening 11:

Bezoek de sportschool Op de sportschool kun je kiezen uit verschillende apparaten die jou kunnen helpen bij het trainen van je benen. Je kunt ook een speciaal trainingsprogramma laten samenstellen waarbij de nadruk ligt op het trainen van jou benen

meer info kan je via de site verkrijgen het dieetplan

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.