Stevige plastic borden voor een goede barbecue

In deze zomermaanden is het heerlijk om buiten te eten en het liefst met een zo groot mogelijk gezelschap. Hoe meer zielen hoe meer vreugde. De tuinen zijn ruim genoeg om met veel mensen te zitten dus de barbecues mogen weer aangestoken worden en de salades kunnen worden gemaakt.

Helaas levert een gezellige barbecue met veel mensen altijd zo ontzettend veel rotzooi op.

Je moet eindeloos afwassen omdat alle kommen, bakjes, pannen bekers, glazen en ga zo maar door vies zijn gemaakt. En dan hebben we het nog niet eens over de borden gehad. Vaak kom je ook nog eens een heel aantal te kort. Iedereen smeert ze onder met het vette vlees, de frisse salades en de dikke sauzen. De vaatwasser kan al dit vuil niet eens aan laat staan als je het met de hand allemaal moet gaan poetsen.

Hiervoor zijn wegwerpborden de perfecte uitkomst. De borden van de supermarkt zijn echter van ontzettend slechte kwaliteit. Zodra je daar een stukje vlees op legt vouwt het bord dubbel en ligt het allemaal op de grond.Dit is zonde van alles en daarom is het verstandig om eens een goed aantal, goede kwaliteit plastic borden aan te schaffen. Deze kunnen dan gebruikt worden bij alle barbecues van de zomer. Want zeg nu eerlijk, uiteindelijk komt het er toch wel op neer dat er veel word gebarbecued.

Comments are closed.