Spiegelfolie super makkelijk

Mijn vrouw en ik hebben laatst een klein appartementje gekocht in een grote stad. Het is een mooi appartement alleen is onze badkamer wel heel erg klein. Zo konden we onze spiegel niet eens kwijt. Nu vind ik dit zelf natuurlijk niet zo’n heel erg groot probleem, maar mijn vrouw natuurlijk weer wel. We moesten er wat verzinnen dat ze toch wel tevreden was, want die spiegel die moest er kokmen. Het is natuurlijk ook wel erg raar om geen spiegel te hebben wanneer je jezelf aan het opmaken bent voor een feestje of een belangrijke afspraak. De uitkomst was spiegelfolie.

Wat is spiegelfolie?

Spiegelfolie is namelijk heel erg makkelijk te gebruiken. Je hoeft geen extra ruimte te maken voor een spiegel of iets dergelijks, maar je kunt gewoon de folie tegen de tegels plakken en je bent klaar. De spiegelfolie is daarnaast ook nog van een zeer grote kwaliteit. Je zult dit niet verwachten een klein beetje folie. Ook wilden we opzoek naar een manier om onze ramen te blinderen.

We wilden onze ramen blinderen, omdat de zon er continue tegenin ging. Dit hield in dat de warmte dus continu naar binnen kwam en dat is best wel irritant wanneer je dit liever in niet hebt, maar bij dezelfde shop was dat geen enkel probleem. Ze hadden meer dan voldoende op voorraad.

Comments are closed.