Speciale actie door Day Out feestband

De Utrechtse feestband Day Out is met een nogal bijzondere actie gekomen vorig weekend. Ze nemen deel aan de inzamel actie voor het goede doel en hebben een ludieke bijdrage bedacht. Voor elke 5 euro die wordt gesponsord speelt de band een minuut tijdens het benefietgala in de chique club The Jam in Utrecht

Feestband boeken

De organisatie van deze actie voor het goede doel ziet het als een mooi gebaar van de coverend. Het mes snijdt in dit geval namelijk aan twee kanten. Er wordt geld binnengehaald voor het goede doel en de avond wordt volgespeeld met de beste feestnummers van Day Out feestband. De organisatie hoopt dan ook dat er veel geld binnen wordt gehaald zodat de band lang kan spelen op de benefiet avond. Day out heeft een flink repertoire waarmee ze in de gelegenheid zijn om makkelijk vier uur te vullen met de betere pop, rok, soul en funk covers. Als ze meer geld binnen halen dan nodig is om de vier uur te spelen, dan beginnen ze gewoon weer vooraan. Je hoeft ze niet te boeken, gewoon spelen!

Niet eerder vertoond

De organisatie van het benefietgala die al meer dan twintig jaar actief is, heeft nog niet eerder zo’n bijzondere actie meegemaakt. Er hebben al wel veel feestbands belangenloos opgetreden tijdens de benefietavonden, maar nog nooit is er aan het feest zo’n actie gekoppeld als Day Out dat doet. De organisatie heeft grote verwachtingen en hoopt dat ook dat er veel mensen speelminuten zullen sponsoren.

Day Out feestband

De band die deze actie heeft opgezet heet Day Out en komt uit Utrecht en Amsterdam.

Logo Day Out
Logo Day Out

Day Out is al jarenlang actief in coverland en kan worden gerekend tot een van de betere feestbands van Nederland. De bandleden zijn al ruim vier jaar bij elkaar en zijn dus goed op elkaar ingespeeld. De feestband wordt vaak geroemd vanwege de echte feeststemming die ze brengen en de manier waarop ze het publiek betrekken bij hun optredens. Tijdens hun shows is het publiek elke minuut geboeid en wordt er vanaf de eerste noot meegezongen, gedanst en geswingd. Het repertoire van de feestband is zorgvuldig gekozen om hier aan bij te dragen en de nummers worden strak neergezet door de instrumentalisten.  De sterke stemmen van zanger Aart Jan en zangeres Rijnette maken de band helemaal compleet.

Hierbij de oproep aan een ieder om speelminuten in te kopen en zo te zorgen dat Day Out feestband lang kan spelen.

Zangeres Rijnette
Zangeres Rijnette

Comments are closed.