Snelle service bestaat nog

Winterswijk 18 juli 2013

Telecom-winkel.nl heeft een sterke positie in haar branche dankzij de adequate en uitstekende service waarbij zij een ruim assortiment accessoires voor mobiele telefoons aanbiedt. Ook de bereikbaarheid van de klantenservice is optimaal, ’s avonds tot 20:00 uur word je vriendelijk te woord gestaan en geholpen door een medewerker van Telecom-winkel.nl. Tegenwoordig zijn mensen steeds ongeduldiger, waardoor zij steeds sneller een reactie verwachten. Hier springt Telecom-winkel.nl goed op in.

Vinden wat je zoekt bij Telecom-winkel.nl
Bij Telecom-winkel.nl heeft de consument een enorme keuze aan accessoires voor de mobiele telefoon. Doordat Telecom-winkel.nl gebruik maakt van handige categorieën in de webshop is het erg gemakkelijk om de accessoire te vinden waar je naar op zoek bent. Zo is het mogelijk om op soort accessoires, zoals telefoonhoesjes, laders en geheugenkaarten te zoeken, maar is het ook mogelijk om op het toestelmerk of het type telefoon te zoeken.

Door de goede bereikbaarheid en de goede vindbaarheid van de contactgegevens is het voor iedereen erg gemakkelijk om snel contact op te nemen bij vragen. Het online winkelen gebeurt vaak vluchtig, waardoor een adequate en snelle reactie op vragen en/of problemen noodzakelijk is. Soms is het lastig om in contact te komen met een webshop, laat staan de contactgegevens te vinden. De eigenaar van Telecom-winkel zegt: “Klantenservice staat bij ons voorop. We willen dat direct de telefoon pakken of een mailtje sturen als ze ergens tegen aanlopen. Bij ons kun je rekenen op een snelle en adequate reactie.”

De juiste mix van aanbod en service
De markt van mobiele telefonie verandert constant. Er komen elk jaar erg veel nieuwe modellen uit om te voldoen aan de wensen en eisen van de consument. Enkele jaren geleden konden mensen zich nog niet eens voorstellen om een mobiele telefoon aan te schaffen, tegenwoordig kunnen we niet meer zonder. Niet alleen het aanbod mobiele telefoons is erg divers, ook de accessoires voor de mobiele telefoons veranderen constant, waarbij het aantal aanbieders alleen maar toeneemt. Momenteel is het de kunst voor webshops om een divers assortiment te combineren met een goede service, iets wat Telecom-winkel.nl nastreeft en wat je ook terugziet op de website.

Telecom-winkel.nl is één van de aanbieders, die via de webshop accessoires aanbiedt voor de mobiele telefoon. Telecom-winkel.nl kent een ruim assortiment, waardoor je vrijwel altijd terecht kunt bij Telecom-winkel.nl. Doordat zij een gigantisch aanbod hebben van diverse accessoires is het dan ook van groot belang om gebruik te maken van een gemakkelijke en goedwerkende zoekfunctie. Mensen zijn namelijk snel geneigd om verder te kijken wanneer ze het product waar ze naar op zoek zijn niet snel genoeg kunnen vinden. Telecom-winkel.nl maakt gebruik van zo’n gemakkelijke en goedwerkende zoekfunctie. Zo kun je precies jouw telefoon erbij zoeken (merk en type) waarna je een overzicht krijgt van alle accessoires en gadgets die beschikbaar zijn voor jouw type telefoon. Vervolgens zoom je weer in op het specifieke soort gadget of accessoire. Neem bijvoorbeeld htc one x hoesjes, hetgeen een mooi overzicht geeft van alle hoesjes voor de htc one X. Dat overzicht kun je weer verder specificeren op merk, kleur, type en materiaal. Verder biedt de shop o.a. de mogelijkheid om op het specifieke merk accessoires zoeken; gemakkelijk als je al precies weet wat je wil.

Over Telecom-winkel.nl

Telecom-winkel.nl is een webshop die een volledig assortiment van accessoires voor mobiele telefoons heeft. Het aanbod varieert van cases, hoesjes en screen protectors tot laders, carkits, headsets en gadgets. Het diverse aanbod, adequate service en toegankelijkheid zijn belangrijke speerpunten van deze webshop.

 

Meer informatie:

Contactpersoon: Robert van den Aker

E-mailadres: service@telecom-winkel.nl

Telefoonnummer: 0543-551227

Comments are closed.