SJ-Groep lanceert nieuwe website schilderperfect.nl

De SJ-Groep heeft sinds vrijdag 20 Juli officieel een nieuwe website gelanceerd onder de naam schilderperfect.nl. De SJ-Groep staat bekend om haar streven naar perfectie. Iedere consument kan een offerte aanvragen en vanaf dan krijgen ze klant-is-koning service waar het bij veel bedrijven tegenwoordig aan ontbreekt.

Gehele Randstad

De nieuwe website zal veel aandacht krijgen om zo goed mogelijk gevonden te worden in relevante zoekmachines. Ons werkgebied beslaat de gehele Randstad, dus van Amsterdam tot Den Haag en Utrecht. Een werkgebied die past bij de ambitie van de SJ-Groep. Want ondanks de recessie blijkt er nog steeds veel vraag naar een goede schilder gezien de groei van de afgelopen jaren.

Sociale Media inzet

Naast de website zal Schilder Perfect ook naar de mensen toekomen door slim gebruik te maken van sociale media. Met name via LinkedIn, Twitter en Facebook zal er actief interactie opgezet worden met de doelgroep. Daaronder vallen ook oude klanten. Via deze kanalen hoopt Schilder Perfect feedback te krijgen die zij kan gebruiken ter verbetering van haar service.
Wilt u meer informatie ontvangen? Mail dan naar info[at]schilderperfect.nl

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.