SJ CVketel adviseert – “Juist in de zomer onderhoud aan uw cv-ketel!”

Tijdens de zomer staan we er vaak niet bij stil. Het is mooi weer en de verwarming hoeft nauwelijks of niet aan. Toch is het zeer verstandig om juist in de zomerperiode onderhoud te plegen aan uw cv-ketel. SJ CVketel, die werkzaam is in de gehele Randstad en omgeving, legt hieronder de voordelen uit.

Snel een afspraak, geen wachttijden

Het grote voordeel om in de zomerperiode onderhoud te laten plegen aan uw cv-ketel door SJ CVketel is dat er in de warme zomermaanden geen wachttijden zijn. De meeste mensen denken simpelweg niet aan de onderhoud van hun cv-ketel en veel mensen zijn op vakantie. Kortom, voorkom de ergernis van een cv-storing in de winter wanneer er geen loodgieter beschikbaar is, uw verwarming niet meer werkt en er een koude douche op u staat te wachten.

Een onderhoudscheck

Tijdens de onderhoudscheck aan uw cv-ketel gaan onze specialisten allereerst uw gehele ketel nalopen. Op deze manier kunnen kleine gebreken snel verholpen worden zodat uw cv-ketel het niet begeeft. Een reiniging en het bijvullen ervan zit er natuurlijk ook bij inbegrepen.

Kortom, kom niet voor verrassingen te staan en geef uw cv-ketel jaarlijks een onderhoudsbeurt in de zomer. Zo bent u verzekerd van een snelle service, een warme douche en een zorgeloze warme winter in uw huis.

Vrijblijvend een offerte aanvragen

Kunt u zich vinden in bovenstaande uitleg maar wilt u meer informatie over onze service, diensten en prijzen? Vraag dan geheel vrijblijvend een offerte voor uw cv-ketel aan op onze website www.cvketelerfect.nl. Wij adviseren u graag!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.