Silestone Groningen

Bent u op zoek naar een Silestone specialist in Groningen? Ga een langs bij Tonkes Natuursteen. Tonkes Natuursteen zit al tachtig jaar in het vak en werkt naast natuurstenen ook veel met Silestone. Silestone is een sterk product dat jaren meegaat en uw keuken een unieke uitstraling geeft.

Laat u informeren over de kracht van Silestone bij Tonkes in Groningen

Silestone bestaat voor 90% uit natuurlijk kwarts en wordt vaak gebruikt als werkblad, wand of spoelbak. Silestone is stevig en bestand tegen vlekken en krassen. Veelvoorkomende vlekkenmakers als koffie, wijn, azijn en olie zijn geen bedreiging voor dit materiaal. Ook een uitschieter met een mes, rasp of andere voorwerpen die snel krassen veroorzaken zijn geen probleem voor een Silestone werk- of keukenblad.

Naast vlek- en krasbestendig is Silestone het enige antibacteriële kwartsoppervlak. Dit maakt het materiaal hygiënisch, wat erg gewenst als u het bijvoorbeeld gebruikt in uw keuken.

Silestone heeft een luxueuze en unieke uitstraling en geeft uw keuken een heel eigen karakter. Silestone is verkrijgbaar in meer dan 60 kleuren en u kunt kiezen voor 3 verschillende afwerkingen.

Tonkes in Groningen levert Silestone producten op maat

Dankzij onze brede ervaring in natuursteenproducten en natuurlijk Silestone, kunnen we iedere gewenste keuken of werkblad produceren. Voorafgaand aan de productie gaan we met u om tafel om uw wensen en eisen te bespreken. Tonkes in Groningen levert altijd maatwerk om een product te creëren dat volledig voldoet aan de klantvraag.

Wilt u meer weten over Silestone en wat Tonkes Natuursteen voor u kan betekenen? U kunt vrijblijvend contact opnemen met de specialisten in Groningen!

Comments are closed.