Shisha roken in het weekend

Nu de werkweek bijna voorbij is zoeken de meeste mensen naar een gelegenheid die ze kunnen doen in het weekend, alleen dit is zo’n makkelijke vraag nog niet. Veel mensen kiezen ervoor om uit te gaan, of een terrasje te pakken wanneer het mooi weer is. De meeste mensen zoeken naar dingen die zo min mogelijk met werk te maken hebben, zo kunnen ze even ontspannen en hunzelf zijn gedurende het weekend.

Ten eerste kan er altijd een terras worden opgezocht tijdens het weekend, vooral met collega’s is dit enorm leuk en goed voor de team bonding tussen de werknemers zelf. Als we het hebben over teambonding zijn er enorm veel opties waaraan gedacht kan worden, wat ik zelf het leukste vind is kleiduifschieten. Hier schiet je met al je collega’s op kleiduiven met speciale geweren, dit creëert een enorm leuke sfeer en het is hiernaast ook nog eens superleuk.

Als je niet met je collega’s op stap wilt gaan is een terrasje pakken met je vrienden ook wel zo leuk, een goed wijntje of biertje kan er altijd wel in en als het weer mooi is kan het helemaal niet beter. Helaas is het weer niet altijd zo geschikt in Nederland, je kan er dan voor kiezen om naar een shisha lounge te gaan met je vrienden. Hier wordt waterpijp gerookt, dit is een speciale vorm van roken die ontstaan is in de Arabische landen. In plaats van sigaretten of sigaren wordt er tabak gerookt door een vaasconstructie gevuld met water. De tabak ligt bovenaan en word aangestoken doormiddel van kolen die erboven op liggen. Wanneer de tabak rook afgeeft wordt dit via een slang opgezogen, de rook gaat dan door een hoeveelheid water heen, wat het rook gedeeltelijk filtert, en kom uit de slang direct in de longen van de gebruiker. Veel lounges hebben de optie om te een dranken de kunnen benuttigen tijdens het roken van shisha, maar je kan ook online een shisha kopen voor thuis.

Comments are closed.