Schuifdeuren repareren

Schuifdeuren zijn voor veel bedrijf een belangrijk onderdeel van het bedrijfsproces. Daardoor kunnen defecte schuifdeuren vervelende gevolgen met zich mee brengen voor het bedrijf. Schakel daarom per direct een monteur van ROMASS Business in wanneer u een storing heeft aan uw schuifdeuren. De monteurs van ROMASS zijn professioneel opgeleid en worden elk halfjaar bijgeschoold om op de hoogte te blijven van de laatste technieken en modellen deuren.

Schuifdeuren repareren

Is uw schuifdeur defect? Neem dan per direct contact op met ROMASS Business. Onze monteurs zijn 24 uur per dag , 7 dagen per week en 365 dagen per jaar bereikbaar en ze staan 24/7 klaar om uw problemen met betrekking tot schuifdeuren op te lossen. Door ons uitgebreid netwerk hebben we over heel Nederland monteurs gepositioneerd waardoor de monteurs snel op locatie kunnen zijn. Wanneer u een serviceovereenkomst heeft bij ROMASS Business kunnen de monteurs in geval van spoedstoringen binnen 2 uur ter plaatse zijn.

Wij van ROMASS Business vinden niks belangrijker dan de veiligheid van zowel de klanten als van de monteurs. Om de veiligheid te kunnen waarborgen zijn alle monteurs van ROMASS Business VCA-gecertificeerd. Hierdoor zijn de monteurs in staat om een veilige werkomgeving te creëren voor zowel zichzelf als voor de klanten. De monteurs van ROMASS Business beschikken ook over een servicebus met een groot assortiment aan onderdelen waardoor ze in staat zijn om 95% van de storingen ter plaatse op te lossen.

Monteur inschakelen

Heeft u een storing aan uw schuifdeur en bent u opzoek naar een professionele monteur voor de reparatie? Aarzel dan niet te snel en neem contact op met ROMASS Business. U kunt via onze website snel een gemakkelijk een afspraak indienen door de verschillende stappen in het formulier in te vullen. Vervolgens nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op om een afspraak in te plannen. Ten slotte ontvangt u van ons een bevestiging via de mail van de gemaakte afspraak.

Wilt u liever telefonisch een afspraak maken? Geen probleem. U kunt bellen naar 085-0290622

Comments are closed.