Schilder inhuren in de winter?

Wanneer we ons huis willen laten schilderen door een erkend schilder denken we vaak dat we deze in het voorjaar of de zomer moeten inhuren. Er is echter een betere oplossing! Een oplossing waarbij uw woning in de mooie zomermaanden niet in de stijgers staat en waarbij de kosten aanzienlijk lager zijn! Lees in dit artikel over de mogelijkheden.

De winterschilder

Wanneer u kiest voor de winterschilder dan betekend dit dat uw woning in de winter voorzien gaat worden van een mooie verflaag. De periode duurt van 21 november tot 21 maart. In deze periode gelden fikse kortingen die op kunnen lopen tot 30% t.o.v. de zomermaanden!

Schilderen in de winter?

Jazeker! De ontwikkeling staat niet stil en er zijn technieken ontwikkeld waardoor de verf prima in de winter aangebracht kan worden door de schilder. Zo is er verf dat uitermate geschikt is voor lage temperaturen.

Hoe groot zijn de voordelen in de kosten?

Veel schilder hebben het erg druk in de zomer. Hierdoor komen ze met een dergelijke actie van de winterschilder door fikse kortingen te geven. Zoals al gezegd kan dit oplopen van 30%. Andere schilderbedrijven geven bijvoorbeeld het eerste uur gratis weg. Op deze manier willen ze graag het werk over het hele seizoen verspreiden.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.