Sauna’s bij Fonteyn

Het is heerlijk om even bij te komen in een sauna. En wat is er nu fijner, dan dat thuis te kunnen doen? Fonteyn biedt namelijk een grote keuze aan sauna’s die waarschijnlijk minder kosten dan je denkt. En niet alleen de scherpe prijzen maken het aanbod aan sauna’s uniek. De sauna’s zijn ook van de beste kwaliteit en zijn er in verschillende soorten sauna’s en formaten. Wat in ieder geval vast staat is dat alle sauna’s van topmerken zijn. Deze merken kopen wij op grote schaal in zodat we ze jou kunnen aanbieden tegen gunstige prijzen.

sauna's

Sauna’s op maat

Wil je een sauna, maar een bepaalde ruimte optimaal benutten? Of zou je het liefst een sauna in een bepaalde hoek of onder een schuin dak willen neerzetten? Laat dan je sauna op maat maken. Bij Fonteyn laten ze je wens in vervulling gaan.

Sauna’s die direct leverbaar zijn

Fonteyn beschikt over een voorraadkelder van 10.000m2 groot. Daarom is vrijwel elke sauna direct uit voorraad leverbaar en hoef je niet lang te wachten tot je thuis kunt genieten van een weldadige sessie in de sauna.

Sauna showroom

Wij raden je aan om eens langs te gaan bij de Outdoor Living Mall van Fonteyn. Deze ligt in Uddel en bestaat uit de grootste sauna showroom van Europa. Doe inspiratie op, laat je adviseren en vergelijk verschillende modellen en sauna’s. Deze sauna’s hebben ze in het assortiment:

  • Finse sauna’s
  • Finse sauna’s van massief hout
  • Finse sauna’s traditioneel
  • Houten sauna’s
  • Buiten sauna’s
  • Binnen sauna’s
  • Infrarood cabines

In de Outdoor Living Mall staan al deze sauna’s en cabines netjes en overzichtelijk tentoongesteld. Loop ze langs, ga erin zitten en beslis welke sauna het beste in je huis of tuin past. Heb je een vraag? De medewerkers staan er altijd klaar om je te helpen, door met je mee te denken en rekenen.

Ook online bieden we een deel van ons sauna aanbod aan. Je bestelt er veilig en snel, maar ook voor inspiratie en een impressie ben je daar aan het goede adres. Heb je gerichte wensen of vragen? Bel dan naar: 0577 45 60 40 of stuur een mailtje.

Comments are closed.