Rolluik storing

Storing aan rolluik repareren

Heeft u een rolluik storing en zoekt u daarvoor een professioneel bedrijf die dit voor u kan oplossen? Dan bent u opzoek naar ROMASS. ROMASS is al ruim 20 jaar de reparatie en onderhoudsspecialist voor garagedeuren, rolluiken en industriedeuren. Door ons uitgebreid netwerk aan servicemonteurs herstellen wij rolluiken in heel Nederland. Wij staan 24/7 voor u klaar om een storing aan uw rolluik te repareren. Wij staan binnen 2 uur ter plaatste en lossen in 95% de storing direct op.

De monteurs van ROMASS zijn al meer dan 20 jaar vakspecialist en repareren alle types en merken rolluiken. U hoeft dus nooit bang te zijn dat uw type of merk rolluik niet gerepareerd kan worden. Daarnaast zijn de monteurs goed opgeleid en hebben ze de benodigde certificaten om een reparatie uit te kunnen voeren aan elk type en merk rolluik. Op de site kunt u ook zien hoe de monteurs te werk gaan met een kijkje achter de schermen.

Online storing aanmelden

Via onze website kunt u snel en eenvoudig een storing aan uw rolluik aanmelden. Doorloop de stappen in het formulier en wij nemen zo spoedig mogelijk contact op om de definitieve afspraak te bevestigen. Na afloop van de reparatie ontvangt u van onze monteur een rapportage waarin vermeld staat welke werkzaamheden er zijn uitgevoerd.

Voor meer informatie over onze diensten kunt u terecht op de website van ROMASS.

Comments are closed.