Rolluik reparatie service

Wanneer je rolluik kapot is wil je dat er een vakkundige monteur langs komt om deze te repareren. Bij de rolluik reparatie service van ROMASS ben je aan het juiste adres wanneer je wilt dat je rollui snel en vakkundig wordt gerepareerd. De monteurs zijn gepositioneerd in heel Nederland waardoor we altijd een monteur bij je in de buurt hebben voor een rolluik reparatie. Daarnaast hebben we al ruim 20 jaar ervaring in het repareren en onderhouden van alle merken en types rolluiken, garagedeuren en toegangshekken.

Rolluik reparatie service

De monteurs van ROMASS zijn 24 uur per dag, 7 dagen per week en 365 dagen per jaar bereikbaar voor het helpen bij een rolluik storing. Een van onze monteurs komt zo snel mogelijk naar je toe om een rolluik reparatie uit te voeren. Op locatie wordt er eerst achterhaald wat de oorzaak is van het probleem. Vaak komt een storing door een defect onderdeel. Wanneer de monteur heeft achterhaald wat de oorzaak is, gaat hij aan de slag om dit op te lossen. Er wordt altijd eerst geprobeerd om de bestaande onderdelen te repareren indien mogelijk. Wanneer een onderdeel niet meer gemaakt kan worden wordt deze vervangen door een nieuwe onderdeel. De monteurs beschikken over een mobiele werkplaats met een ruime voorraad van reserve onderdelen van alle merken rolluiken. Dankzij de ruime voorraad van reserve onderdelen kunnen de meeste problemen direct op locatie worden opgelost.

De meeste problemen met een rolluik worden veroorzaakt door slecht onderhoud en intensief gebruik. Dit kan slijtage veroorzaken aan de onderdelen. Slijtage kan er weer voor zorgen dat er problemen ontstaan met de werking van een rolluik. Veel voorkomende problemen met een rolluik zijn:

  • Motor kapot
  • Gaat niet meer omhoog of omlaag
  • Handzender werkt niet meer/is kapot
  • Lamellen uit de rail

Voor onze monteurs zijn de bovenstaande storingen geen probleem om op te lossen. Ze zijn professioneel opgeleid en worden elk half jaar bijgeschoold om op de hoogte te blijven van de nieuwste technieken en modellen rolluiken.

Rolluik service van ROMASS inschakelen

Wil je een van onze ervaren monteurs inschakelen van onze rolluik service? Via onze website kan je snel en eenvoudig een aanvraag indien om een monteur in te schakelen. Door de verschillende stappen in het formulier in te vullen dien je binnen enkele minuten een aanvraag in. Wij nemen contact met je op om een afspraak in te plannen voor de reparatie. Je ontvangt per mail een bevestiging van de afspraak met een afspraaknummer. Bewaar deze goed. Een van onze ervaren monteurs komt op de afgesproken dag en tijdstip naar je toe om je rolluik te maken. Na afloop ontvang je een rapportage waarin beschreven staat welke werkzaamheden er zijn uitgevoerd en welke onderdelen er zijn gebruikt.

 

Comments are closed.