Ritregistratie als bewijs

Wilt u de mogelijkheden krijgen om uw eigen voertuigen te volgen via een overzichtelijke kaart op uw scherm met een interval van 30 seconden? Dan zit u bij de ritregistratie van TraQz aan het juiste adres! Ritregistratie is ideaal voor die ondernemer die een aantal werknemers in dienst heeft, en die een auto van de zaak tot hun beschikking hebben om het werk goed uit te voeren. Op deze manier zijn de werknemers voor u altijd vrijwel direct beschikbaar en kunt u al uw eigen personeel een stuk sneller en gemakkelijker plaatsen.

Gereden routes terugzien

Met de ritregistratie van TraQz kunt u naast het volgen van de voertuigen, ook de gereden routes helemaal terug bekijken. Op deze manier heeft u altijd een bewijs van de gereden routes, en kan in geval met problemen met een klant en/of werknemer altijd de ritregistratie erbij worden gepakt, wat kan dienen als bewijs. Daarnaast is het ook zelfs mogelijk om de gereden snelheid terug te bekijken, wat in geval van bekeuringen ook als bewijs kan dienen.

Wilt u meer informatie over de ritregistratie van TraQz, en bent u benieuwd naar wat ritregistratie voor uw onderneming kan betekenen? Bekijk dan snel de website van TraQz en neem contact op!

 

Comments are closed.