QlikView: de ERP-oplossing voor uw bedrijf

Ieder bedrijf kent wel de nadelen van het niet voorhanden hebben van belangrijke data. Met ons bedrijf streven wij ernaar al uw zorgen rondom data en informatie weg te nemen. Dat doen wij met behulp van de QlikView software. Deze intuïtieve Business Intelligence software voorziet u van informatie en geeft u direct een overview van de status van uw bedrijf. Zo kunt u gemakkelijk ideeën en oplossingen uitwisselen. QlikView vereenvoudigt daarmee uw beslissingsproces aanzienlijk.

Wij bieden u een compleet aanbod van QlikView professional services: wij helpen u niet alleen bij de implementatie van QlikView, maar ook daarna. Onze medewerkers zijn proactief en resultaatgericht, waardoor u altijd de best denkbare oplossing krijgt voor uw probleem. Dankzij onze expertise weet u zeker dat u krijgt wat u nodig hebt.

De voordelen van QlikView voor uzelf

Met QlikView maakt u trends zichtbaar die u eerder niet zag. Dit kan doordat QlikView patronen ontdekt, zelf informatie vergelijkt en op basis daarvan ook voorspellingen doet.
Met QlikView kunt u daarnaast associatief zoeken en data uit verschillende bronnen samenvoegen. U hoeft zelf geen rapporten meer te schrijven en te herschrijven, want ook dit doet QlikView voor u. QlikView maakt het tenslotte mogelijk data te visualiseren door boeiende, innovatieve grafieken.

Dit allemaal is ook mogelijk als u onderweg of thuis aan het werk bent: alle data is beschikbaar op uw smartphone of tablet.

Al met al krijgt u met QlikView een heel nieuw beeld van uw bedrijf, en dat is waarom QlikView erkend wordt als leider in de markt voor Business Intelligence software.

QlikView voor uw medewerkers

Alle belangrijke personen in uw organisatie geeft u eenvoudig rolgebaseerde autorisaties, zodat ze precies die informatie krijgen die voor hen relevant is. Ons enthousiaste team leidt u en uw medewerkers op in het gebruik van Victa QlikView, zodat u daar zelf geen omkijken naar heeft. Hierbij zetten wij onze eigen expertise in het gebruik van het programma in.

De voordelen van QlikView voor uw IT-afdeling

QlikView werkt niet alleen intuïtief maar ook snel: de software verzamelt data dynamisch zodat u altijd de allernieuwste informatie krijgt, die bovendien ook nog eens supersnel verkrijgbaar is. En dit zonder veel beslag op uw opslagcapaciteit: QlikView verkleint de data tot 10% van de originele grootte zodat de processors optimaal kunnen werken.
QlikView legt daarnaast zelf alle benodigde associaties, zodat uw IT-afdeling die niet hoeft te onderhouden.

QlikView helpdesk

Heeft u na de implementatie nog vragen? Geen probleem, u kunt gewoon contact met ons op nemen en ons professionele team helpt u graag.

Comments are closed.