Promotieartikelen

Bedrijven staan vaak op beurzen om producten en diensten onder de aandacht te brengen.
Wanneer je dan in contact komt met geïnteresseerden of klanten is het handig om promotieartikelen te kunnen geven. Verschillende soorten producten kun je geven.  Om over beursartikelen, weggevers of relatiegeschenken te beschikken kun je deze op maat laten maken met een bedrukking van je eigen logo hiervan op de artikelen. Er zijn veel mogelijke producten waaraan je kunt denken bij het promoten van je bedrijf of het geven van relatiegeschenken. Bij de meeste producten heb je ook een keuze uit de verschillende kleuren.

Er bestaan de verschillende categorieën

Mokken
Bidons
Snoepblikjes
Keycords
Caps
Muismatten
Pennen
Tassen
Magneten
Onderzetters
Sleutelhangers
Stressballen

Het is mogelijk om bij de categorieën te bedrukken, bijvoorbeeld tassen bedrukken , pennen bedrukken etc.

Na het kiezen van een product heb je de mogelijk om een logo te plaatsen waar je maar wilt als deze maar binnen het bedrukbare gebied valt. Producten worden snel geleverd en hebben geen verzendkosten. Het bedrag wat je ziet in de winkelwagen is ook het bedrag wat je dient te betalen, Je komt zo niet voor verassingen te staan wat wel zo prettig is. Bij de producten die je besteld is aangegeven wanneer deze worden geleverd.

Door de combinatie van het zelf kunnen samen stellen van producten met de gewenste kleur en de mogelijkheid om een logo te plaatsen, met daarbij de gratis verzending, maakt het eenvoudig om te bestellen. De bestelling wordt snel geleverd en valt te volgen wanneer de bestelling eraan komt zodat je altijd op de hoogte bent van de status van je producten.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.