Poorten herstellen

Poorten herstellen in heel België

ROMASS doet poorten herstellen in heel België. Een kapotte poort is zeer vervelend. Om ervoor te zorgen dat u zo min mogelijk hinder ondervindt aan een kapotte poort staan onze service techniekers 24/7 voor u klaar om de poort te herstellen. Door ons uitgebreide netwerk aan service techniekers herstelt ROMASS door heel België poorten. Onze techniekers hebben ruim 20 jaar ervaring in het herstellen en onderhouden van alle types en merken poorten.

Waarom ROMASS?

ROMASS is al ruim 20 jaar de herstel en onderhoudsspecialist voor garage- en industriepoorten in België. Herstellingen voeren we voor zowel particulieren als bedrijven uit. De techniekers van ROMASS worden jaarlijks bijgeschoold en zijn VCA gecertificeerd zodat u er verzekerd van bent dat een professional uw poort hersteld. Onze techniekers hebben een ruime voorraad van verschillende onderdelen in hun servicebus waardoor bij 95% van de herstellingen deze direct ter plaatse hersteld kan worden.

Poort herstelling online aanmelden

Wanneer u een defecte poort heeft kunt u eenvoudig via de website van ROMASS online een herstelling aanmelden. Volg de verschillende stappen in het aanmeldingsformulier en geef twee voorkeursdagen op om de poorten te herstellen. We nemen zo spoedig mogelijk contact om de definitieve afspraak te bevestigen. U ontvangt per e-mail een afspraaknummer en een bevestiging
van de gemaakte afspraak. Na de herstelling ontvangt u van onze technieker een rapportage waarin beschreven staat welke werkzaamheden er zijn uitgevoerd.

 

Comments are closed.