Poolse uitzendkrachten leveren veel werk

Wanneer u met uw bedrijf opzoek bent naar uitzendkrachten met veel ervaring hoeft u nu niet meer verder te kijken. Dutch job centre lost dat probleem op! Als Pools uitzendbureau zijn zij de tussenpersoon tussen uw Poolse uitzendkrachten en u. Misschien vraagt u zich zelf af waarom zou ik voor Poolse uitzendkrachten gaan en niet bijvoorbeeld voor Nederlandse uitzendkrachten? Dat is makkelijk uit te leggen. De mentaliteit die de Polen hebben is heel verschillend dan van het Nederlands. De Polen die snappen in een korte tijd wat ze moeten doen, ze werken hard en hebben een laag ziekteverzuim. En dat is allemaal alleen maar gunstig voor u! Ook spreken de meeste Polen Engels of Duits.

Poolse uitzendkrachten in dienst

Ik ben nu al een wat langere tijd Poolse uitzendkrachten in dienst en ben er flink te spreken over. Ik nam het voordeel van de twijfel wanneer ik ze aan nam maar heb er geen spijt van! Het resultaat is een hogere productie voor het zelfde geld. Dat is toch uin 1 woord: fantastisch!

Voor meer informatie over Dutch Job Centre kunt u terecht op de website. Ook kunt u telefonisch contact opnemen met een van de medewerkers. Die zal u vriendelijk verder helpen.

Comments are closed.