Plastic bakken en champagneglazen

Bent u op zoek naar plastic wegwerp servies? Bij DisposableDirect bent u aan het juiste adres. Hier verkopen zo bijvoorbeeld plastic bakken voor maaltijden, salades of noten. In het assortiment vindt u ook plastic champagneglazen voor een feest.

Het assortiment

Bij DisposableDirect verkopen ze wegwerp artikelen. U vindt hier een breed en gevarieerd assortiment aan artikelen. Ze verkopen onder andere wegwerp borden, wegwerp kommen, plastic bakken, wegwerk bestek, platic bekers, kartonnen bekers, wegwerp glazen, plastic champagneglazen, bakjes en schalen. De plastic bakken leveren ze in verschillende soorten. U kunt kiezen voor bakken voor een koud of warm buffet. Ook kiest u of u er deksels bij wilt of niet.

Het leveren van de producten

Bij DisposableDirect leveren ze de producten snel en tegen een scherpe prijs. U kunt grote en kleine bestelling plaatsen. Besteld voor 12.00 is vandaag nog verzonden. Een bestelling vanaf 200 euro wordt kosteloos bij u thuis afgeleverd. Bent u benieuwd naar het assortiment van DisposableDirect? Ga dan naar de site en bekijk het aanbod. Ook kunt u hier een vrijblijvende offerte aanvragen als u bijvoorbeeld op zoek bent naar plastic champagneglazen. Voor meer informatie of voor vragen neemt u contact op met DisposableDirect of vult u het contactformulier op de site in.

Comments are closed.