Peugeot 208 Envy 1.4 VTI kopen met 2.201,00 euro korting

De nieuwe Peugeot uitvoering een verleidelijke auto met een moderne, speelse uiterlijk. De auto is nu voorzien van zuinige 1.2 VTi-motor die ervoor zorgt dat u weinig brandstof zult verbruiken, de auto is zowel milieuvriendelijk als portemonnee vriendelijk.

De nieuwe Peugeot Envy verbruikt weinig brandstof waardoor u hierop kosten kan besparen! En dan ook nog eens op de prijs dankzij de geweldige actie op de nieuwe auto kopen site 1DayCar.com. De auto staat momenteel in de aanbieding met 2.201 euro korting!

2013 beginnen met een nieuwe, zuinige auto

Deze nieuwe uitvoering is voorzien van Climate Control, Cruise Control, Full colour navigatie systeem, lichtmetalen velgen en parkeersensoren wat deze nieuwe auto kopen een slimme investering maakt. De nieuwe Peugeot 208 Envy zal jarenlang u rijplezier geven en betrouwbaar diensten verlenen. Mocht u niet in de gelegenheid zijn om de auto in een keer te kopen, kunt u door middel van een financiering deze auto kopen. Uw huidige auto inruilen is ook mogelijk. Zoals u kunt zien is de nieuwe auto kopen site1DayCar.com u tegemoet gekomen om u de beste deal te geven die aan al uw wensen voldoet.

Overgaan van uw oude, vervuilende auto naar de nieuwe, zuinige Peugeot 208 Envy

2013 is het jaar van besparingen en milieuvriendelijk rijden, doet u ook mee? U kunt uw huidige auto verkopen via de auto verkoop site ikwilvanmijnautoaf.nl, u ontvangt binnen 48 uur een bod op uw occasion. Vervolgens kunt u nu nog gebruik maken van de geweldige aanbieding van 11% korting door u aan te melden op 1DayCar.com voor de beste auto kopen deals. Door deze stap te nemen zorgt u niet alleen voor een beter milieu maar ook voor lange termijn kosten besparing en heeft u een betrouwbare auto die jaren trouwe dienst zal verlenen.

Comments are closed.