Oracle primavera bij aram

Binnen project gestuurde organisaties is de beheersbaarheid van de projectportfolio de belangrijkste succesfactor. Een veel gebruikte projectmanagementsoftware om bij te dragen aan deze beheersbaarheid is Oracle Primavera. ARAM Software & Consultancy is Gold Partner van Oracle en daarmee officieel verkooppunt van Oracle Primavera.

De software

Met haar sterke focus op capaciteit en kosten vormt de software samen met planning voor een volledig en gedetailleerd systeem. Het product aanbod van Primavera is divers en uitgebreid, waardoor u uw projectportfolio op meerdere manieren ondersteunen kunt. Beheersbaarheid van een project hangt echter niet alleen af van de gebruikte applicatie. Door de onderlinge informatiebehoefte is de projectomgeving afhankelijkheid van de businessomgeving en andersom en is het dan ook zaak om hierop in te spelen! Dat kan door het gebruik van goede software die specifiek genoeg voor uw gegevens is.

De mogelijkheden bij ARAM

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden die Oracle Primavera u, uw medewerkers en uw algehele onderneming te bieden heeft? Op de website van ARAM Group vindt u meer informatie over Oracle Primavera. ARAM Software & Consultancy biedt het totaalpakket aan kennis op gebied van projectmanagement, projectcontrol, businessmanagement en softwareoplossingen. Door Oracle Primavera met uw businessinformatiesystemen te integreren zorgen ze dat informatiestromen op een flexibele en structurele manier worden uitgewisseld.
Bent u geïnteresseerd in de mogelijkheden van ARAM Software & Consultancy en wilt u zien wat zij u nog meer te bieden hebben? Bekijk in dat geval de website voor meer informatie!

Comments are closed.