Opmars van online slager: suddervlees en spareribs massaal online besteld

In Nederland vindt er momenteel een opmars plaats van online slagers. Zo wordt bijvoorbeeld suddervlees en spareribs tegenwoordig massaal online besteld. In de komende kerstperiode wordt er een zelfs record aan bestellingen verwacht bij de online slagers.

Gemak van online bestellen: ook bij slagers
De mogelijkheden van het online bestellen van goederen neemt met de dag toe. Het gemak van thuis bestellen is voor veel mensen een reden om niet meer naar de winkel gaan. Ook online slagers profiteren van deze trend. Zij geven mensen de mogelijkheid om al hun suddervlees, spareribs en ander vlees online te bestellen. Binnen een handomdraai bestellen consumenten hun gewenste vleesgerecht online, voor bijvoorbeeld een verjaardag, feestdag of gewoon een gezellig samenzijn.

Kerst 2014: nieuw record aan online besteld vlees?
Door de opmars van online slagers is de verwachting dat tijdens de komende kerstdagen meer online besteld vlees wordt geleverd dan ooit tevoren. Zo zijn er al veel liefhebbers die ook tijdens de winter niet alleen suddervlees, maar ook spareribs bereiden. Waar in de voorgaande jaren iedereen nog stond te dringen bij de slagerijen en supermarkten, is de verwachting dat consumenten deze winter hun vlees massaal online zullen bestellen. Waarom zou je immers in de rij gaan staan, als je online alles kunt bestellen wat je lekker vindt?

Kosten wegen niet op tegen gemak
Het online bestellen van vlees biedt de klant meer keuze en meer gemak. Bovendien is al het vlees precies op de gewenste datum te leveren. Voor een leeg schap bij de supermarkt of teleurgesteld worden door de slager is voorgoed verleden tijd.

Lees meer op: https://beefensteak.nl/

Comments are closed.