onoff spices! kiest voor vegetarische ingrediënten

BANGKOK – Wegens de toenemende vraag naar vegetarische producten heeft onoff spices! de dierlijke ingrediënten in zeven van zijn negen Thaise kruidenpasta’s vervangen door plantaardige alternatieven.

De kruidenpasta’s voor de Thaise curry’s en soepen van onoff spices! bevatten sinds kort uitsluitend vegetarische ingrediënten. Volgens directeur Onno Stienen is dit een logisch gevolg van een toenemende vraag naar vegetarisch producten. “Daarnaast geeft dit ons een voordeel ten opzichte van de concurrentie.”

Al zijn de kruidenpasta’s plantaardig, veel recepten vragen toch om de toevoeging van vlees of vis. Stienen: “Zo kunnen vegetariërs en carnivoren toch gezellig samen aan tafel zitten.”

Twee van de negen kruidenpasta’s van onoff spices! bevatten nog wel dierlijke ingrediënten: de Thaise roerbakmix en de Pad Thai mix. “Om smaaktechnische redenen kunnen we de vissaus niet door plantaardige elementen vervangen,” aldus Stienen.

onoff spices! produceert natuurlijke kruidenpasta’s voor authentiek Thaise curry’s, soepen en roerbakgerechten. Zonder toevoeging van conserveringsmiddelen, kleur- en smaakstoffen brengt de onderneming een onvervalst Thaise smaak naar de Nederlandse tong.

—————————-
Noot voor de redactie:

Voor meer informatie: Onno Stienen, info@onoffspices.nl

Onno Stienen is opgeleid tot Thai chef in Bangkok. Na vijf jaar kooklessen te hebben gegeven in Nederland, zag hij een behoefte aan tijdbesparende, kant-en-klare kruidenmixen. Met onoff spices! voorziet hij in deze behoefte. De natuurlijke ingrediënten worden in Thailand geproduceerd en verpakt, waarna ze in Nederland worden gedistribueerd.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.