Online overhemden kopen

OVERHEMDEN ONLINE KOPEN

Veel onderzoeken bevestigen wat we bij mouwlengte7.com al tijden zien: mannen kopen net zo graag overhemden online als vrouwen. Het merendeel van onze bezoekers en kopers online van de overhemden met extra lange mouw zijn mannen.

KLEDING ONLINE KOPEN

Het online kopen van kleding vergt volgens ons wel een iets andere benadering dan bij het kopen van kleding of overhemden in een winkel. Bij mouwlengte7.com geloven we in een persoonlijke benadering en handige content voor elke man die online zijn kleding bij ons koopt. Persoonlijke en uitgebreide service is belangrijk. Zo is ruilen of geld terug geen probleem, mag je altijd een overhemd eerst passen om de best zittende maat te kiezen. Ook maken we gebruik van 7 essentials, 7 zekerheden van mouwlengte7.com:

1. extra lange mouw

2. extra ruglengte

3. unieke positie 2e knoop

4. unieke eigen ontwerpen

5. 100% katoen

6. Modern fit (licht getailleerd)

7. persoonlijke service

online overhemden kopen

OVERHEMD ONLINE KOPEN – OPMETEN BOORDMAAT

Naast je ruglengte is het ook van belang als je online een overhemd koopt, dat je de juiste boordmaat weet.  Elke maat van een overhemd heeft ook een bijpassende maat boord. Maar het kan geen kwaad om regelmatig je boordmaat nog eens opnieuw op te meten. Neem een centimeter, zo’n ouderwetse. Leg die om je nek met de centimeter over je adamsappel. Het aantal centimeter is je boordmaat.

online overhemd kopen boordmaat opmeten

ONLINE OVERHEMD KOPEN – RUGLENGTE OVERHEMD METEN

Omdat we ons specialiseren in overhemden voor mannen langer dan 1.85 meter, is de juiste boormaat en ruglengte van groot belang. Maar hoe meet je nu eigenlijk je ruglengte op? In een winkel kan je het personeel vragen je te helpen, maar als je je overhemden online koopt, is dat al een stuk lastiger. In Nederland en Belgie hebben de meeste overhemden standaard maat 5. Die maat geeft de lengte van de lange mouw aan. Elke mouwlengte heeft ook een in verhouding passende ruglengte, taille-maat en boordmaat. Maar Nederlanders zijn nog steeds het langste volk ter wereld, raar dus dat er geen groter aanbod is in overhemden met extra lange mouw en extra ruglengte.

overhemd online kopen ruglengte meten

Je ruglengte voor een goed passend overhemd opmeten is eigenlijk simpel. Trek een overhemd aan en meet van je boord tot je billen. Of meet vanaf je nek – net boven de hoogte van je schouder tot net aan je billen en een beetje hieroverheen.

Als je je ruglengte iets nauwkeuriger wilt meten, is er ook een wat uitgebreidere, lastigere methode. Vraag iemand de knobbel te vinden in je nek, daar waar je schouders in je nek overgaan. Dit is de 7e rugwervel. Buig je hoofd voorover om deze plek makkelijker te bepalen. Gebruik een meetlint of rolmaat. Vraag de persoon die je helpt vanaf de zojuist bepaalde plek het meetlint langs je ruggengraat naar beneden te leggen. Plaats je handen op je heupen zodat je de botten kunt voelen waarop de heupgordel straks rust. Plaats je handen zo dat je duimen naar je rug wijzen. Vraag de persoon die je helpt, de afstand te meten tot het punt waar het meetlint de denkbeeldige lijn kruist die tussen je duimen loopt. Deze afstand is je ruglengte.

Comments are closed.