onderhoudscontract overheaddeur

Bij ROMASS Business kunt u uw overheaddeur laten onderhouden door een professionele monteur. Onze monteurs onderhouden uw overheaddeur en keuren de deur voor u. De monteur loopt alles na van uw overheaddeur en zorgen er voor dat uw overheaddeur weer in topconditie is. De keuring en onderhoudsbeurt wordt uitgevoerd volgens de wettelijke normen van de Europese en arbo wetgeving.

Onderhoudscontract overheaddeur
Bij ROMASS Business bieden we onderhoudscontracten aan om uw overheaddeur te laten onderhouden en te keuren. U betaald een vaste prijs voor uw overheaddeur om deze te laten onderhouden en keuren. In het onderhoudscontract zijn de transportkosten, monteurskosten, klein materiaal en smeermiddelen bij de prijs inbegrepen. Indien u een storing heeft aan uw overheaddeur krijgt u voorrang boven andere bedrijven die geen onderhoudscontract bij ROMASS Business hebben en ook met een storing te kampen hebben. Een van onze servicemonteurs staat binnen 2 uur op locatie om de storing te verhelpen.

Waarom is onderhoud belangrijk?
Het is belangrijk dat u onderhoud aan uw overheaddeur laat plegen door een erkend bedrijf. ROMASS Business is een erkend bedrijf met professionele monteurs die uw overheaddeur kunnen onderhouden. U voorkomt hiermee de kans op storingen aan uw overheaddeur en naast dat u hiermee storingen voorkomt, voorkomt u ook de hoge kosten die gemoeid gaan met een storing. Verder zorgt u er ook voor dat uw overheaddeur veilig blijft, door het te laten onderhouden blijft de overheaddeur in topconditie en zijn uw personeel en klanten ook veilig.

Comments are closed.