Oma op de fiets

E-bikes hebben nog steeds een beetje oubollig imago maar dat is zeer onterecht. Natuurlijk is het zo dat oudere mensen de e-bike als eerste hebben ontdekt en haar veelvuldig gebruiken maar ook jonger publiek ontdekt de voordelen van een duwtje in de rug.

Ik word tegenwoordig regelmatig ingehaald door een opa of oma met zelfs een kleinkind achterop. In het begin wist ik niet hoe dat nou kon maar toen had ik hem. Die slimme opa’s en oma’s hebben gewoon een steuntje in de rug.

Elektrische fietsen Zoetermeer heb je in vele soorten en maten. Het is belangrijk om je er in te verdiepen. Vooral de kwaliteit van de accu is belangrijk. Het is tenslotte niet de bedoeling om als je ergens bent geweest dat je helemaal terug moet fietsen met de wind tegen. Daarvoor heb je niet zo’n mooie en handige fiets gekocht.

Waar je ook naar moet kijken is of je motortje voor- of achterop je fiets zit. Als jij voorop zit dan kan het best zwaar en lastig zijn als je een krappe bocht moet maken om bijvoorbeeld je fiets in de schuur te zetten. Zeker voor senioren kan dit erg lastig zijn.

De opa’s en oma’s hebben de elektrische fiets ontdekt en profiteren er al een tijdje van. Maar ondanks het oubollige imago van de fiets hebben ook jongere mensen de voordelen ervan ontdekt. Als het lekker weer is, kun je je auto laten staan en de fiets pakken om naar je werk te gaan bijvoorbeeld. Dat is vooral in de stad erg handig. Je hoeft niet meer in de file te staan. Ook het milieu vaart er wel bij. Dit is een heel fijne bijkomstigheid. Het zou dan ook mooi zijn als meer mensen met de elektrische fiets naar het werk zouden gaan. Bij goedkoopste fiets Zoetermeer kun je ze bestellen.

Comments are closed.