Nu is hét moment om in grond te investeren

Investeren? Is dat wel een goede idee in deze financiële en economische onzekere tijden? Ja, mits het op een goede manier gebeurt. Wij belichten in dit artikel een interessante investering die op de lange termijn zeker een goed rendement kan opleveren.

Nederland wordt te klein

Een investering doen doe je niet zomaar. Enkele feiten moeten de investeerder kunnen overhalen. Het feit dat investeren in grond buitengewoon interessant is gaan we hier verder toelichten. Wanneer u logisch nadenkt is er één ding zeker. De Nederlandse bevolking groeit sowieso nog tot 2012 en dan zitten we op ruim 17 miljoen inwoners. Wanneer de bevolking groeit wordt grond schaarser en dus meer waard. De bevolking wil en moet immers ergens wonen en dus komt er ook na de economische dip weer een aantrekking in de nieuwbouw.

De tijden veranderen

Een specialist in grondbeleggingen is Dermot Pieters. Hij kocht ooit eens 10 hectare grond en verkocht in korte tijd 9 hectare door. Vanaf die tijd heeft Dermot Pieters zich bezig gehouden met grondbeleggingen, en met succes!
Vroeger kochten projectontwikkelaars, provincies en gemeenten grote stukken grond voor toekomstplannen. Tegenwoordig is de markt anders. Ook particulieren kunnen makkelijk investeren in grond voor de toekomst.

Dit is het moment om het te doen

Investeren is natuurlijk een risico, maar bij grondinvesteringen zijn de risico’s aanzienlijk lager dan bij andere dubieuze investeringsprojecten. Laat u ook eens goed voorlichten en adviseren door Dermot Pieters.

Comments are closed.