Novoferm reparatie? ROMASS de garagedeuren specialist van Nederland

Ben je opzoek naar een ervaren monteur voor een Novoferm garagedeur reparatie? Dan is ROMASS de reparatiespecialist voor u. ROMASS is al sinds 1995 dé reparatie en onderhoudsspecialist van alle merken en typen garagedeuren in heel Nederland. Wanneer je Novoferm garagedeur een storing heeft kan dit voor vervelende situaties zorgen. Hierbij kan gedacht worden aan, een deur die niet meer open of dicht gaat of een veer die gebroken is. Onze monteurs staan voor je klaar om alle problemen met een Novoferm deur op te lossen. Ze zijn gepositioneerd in heel Nederland waardoor er altijd in de buurt is om de storing op te lossen.

Novoferm reparatie

De monteurs van ROMASS zijn al jaren actief om alle problemen met een garagedeur op te lossen. Ze zijn professioneel opgeleid en worden elk half jaar bijgeschoold om op de hoogte te blijven van de nieuwste technieken en modellen deuren. Naast de juiste kennis beschikken onze monteurs over een mobiele werkplaats met een ruime voorraad van onderdelen van alle merken deuren. Wanneer er tijdens de reparatie blijkt dat er onderdelen vervangen moeten worden omdat ze versleten of kapot zijn, kunnen onze monteurs de nieuwe onderdelen uit hun bus halen. Door de ruime voorraad van de onderdelen kan 95% van de storingen direct op locatie opgelost worden.

Onze monteurs hebben ruime ervaring in het oplossen van storingen aan een Novoferm garagedeur, zoals de modellen Iso-20 en Iso-45. We beschikken over de originelen onderdelen van Novoferm, maar ook over goedkopere universele onderdelen die gemonteerd kunnen worden op een Novoferm deur.

Tijdens het repareren van een deur gaan onze monteurs eerst achterhalen waardoor het probleem wordt veroorzaakt. Defecte onderdelen of verkeerde afstelling van een deur, veroorzaken vaak de problemen. Zodra de monteur een duidelijk beeld heeft, gaat hij aan de slag om dit probleem op te lossen. Onderdelen worden gedemonteerd, zodat deze gemaakt of vervangen kunnen worden. Afhankelijk van uw wensen kunt u ervoor kiezen of u de originele onderdelen wilt of de goedkopere universele onderdelen. Met de universele onderdelen van ROMASS behoudt u de voordelen van een Novoferm deur, maar bent u goedkoper uit.

Een monteur nodig voor uw storing?

Aarzel niet, en schakel een van de ervaren monteurs van ROMASS in. Ze zijn 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar voor het aanmelden voor een storing. Op onze website kunt u ons online formulier invullen om een aanvraag in te dienen. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact op om een afspraak in te plannen voor de reparatie. Per mail ontvangt u een bevestiging van de afspraak met de bijbehorende afspraaknummer. Wilt u liever telefonisch een aanvraag indienen? Geen probleem. Wij zijn bereikbaar op 085-7822730.

Meer informatie over onze diensten of storingsdienst vindt u terug op onze website.

Comments are closed.