Norman kondigt de nieuwe, verbeterde Network Threat Discovery (NTD) aan

Hoofddorp – November, 2012

Norman’s geavanceerde Threat Management Solution met Norman Threat Discovery, biedt nu real-time analyse en verdediging ter bescherming van ondernemingen tegen geavanceerde hardnekkige bedreigingen.

Als antwoord op de toenemende bezorgdheid van wereldwijde veiligheids-en IT-deskundigen over de snelle toename van cyberbedreigingen, Norman AS, marktleider in het ontdekken van bedreigingen, malware forensics, malware analyse en bescherming van industriële controlesystemen, kondigde vandaag de beschikbaarheid van Norman Network Threat Discovery (NTD) aan, die een aanvulling biedt op de Norman Network Protection (NNP) met real-time gegevens van haar Malware Analyzer G2 (MAG2).

De Norman Malware Analyzer G2 biedt toonaangevende Hybrid Sandboxing, technologie waarmee IT en security teams verdachte code kunnen laten controleren door de bekroonde Norman SandBox® en tegelijkertijd analyseren van de code in de gevirtualiseerde IntelliVM modules.
De oplossing van Norman’s Network Protection is een systeem om cyberaanvallen te ontdekken, geplaatst in het netwerk detecteert en verzamelt het automatisch schadelijke bestanden die door de traditionele verdediging zijn geglipt.

De kwaadaardige code in deze bestanden kan vervolgens worden geanalyseerd door het forensisch team met behulp van Norman Malware Analyzer G2, en vastgelegd, zodat NNP automatisch de toekomstige exemplaren van de code blokkeert. Met de nieuwe Network Threat Discovery functie, worden MAG2 en NNP gecombineerd om de onderneming te voorzien van een complete oplossing voor ontdekking, analyse en bescherming tegen kwaadaardige code.

“Response teams van sommige bedrijven en overheden zien maar liefst 100.000 schadelijke bestanden in een enkele dag,” volgens Christophe Birkeland, Chief Technology Officer bij Norman. “De combinatie van Norman Network Protection en Malware Analyzer G2, met Norman Network Threat Discovery, biedt deze teams de mogelijkheid om direct te reageren op geavanceerde hardnekkige dreigingen (APTs) in een betaalbare, zeer schaalbare oplossing die de meest agressieve cyberbedreigingen het hoofd bieden. Bovendien komen deze oplossingen elke organisatie tegemoet aan regelgevende mandaten voor beveiligingstechnologieën bij regering, de financiële sector en andere markten waar de naleving een belangrijke kwestie is. ”

Onlangs heeft Gartner Norman aangewezen als een Top 10 “Vendor to Watch” genoemd in hun rapport “Market Trends, Advanced Threat Protection Appliances, Worldwide, 2012,” waarin specifiek de correlatie tussen Norman’s hybride sandboxing techniek en het vermogen om resultaten met netwerkverkeergedrag wordt aangeduid. Gartner Research Director Lawrence Pingree merkt op dat “grote ondernemingen en grote tot middelgrote bedrijfssegmenten in de Verenigde Staten en Europa een grote vraag hebben naar apparaten die geavanceerde bescherming tegen bedreigingen bieden.

Belangrijkste kenmerken van Advanced Threat Management Norman’s oplossingen zijn onder andere:

• Monitoren cyberbedreigingen op de draad, in real-time
• Levert geautomatiseerde analyse van potentieel gedrag van bestanden
• Blokkeren van bestanden die zijn geïdentificeerd als kwaadaardig
• Levert diepgaande rapporten die een potentieel hoog risico scoren en helpen bedreigingen te onderzoeken
• Multiple IntelliVM modules, zodat een breed scala aan malware parallel te inspecteren is
• Ondersteuning voor meerdere besturingssystemen, toepassingen en bestandstypen voor uitgebreide analyse
• IntelliVM plugins in Python scripts voor snelle ontwikkeling en uitbreiding van de analysemogelijkheden
• Een Norman Malware Analysis G2 omgeving waar Norman analisten, klanten en partners snel plug-ins delen om de meest uitdagende geavanceerde hardnekkige dreigingen van de dag aan te pakken

Voor meer informatie over alle Norman beveiligingsoplossingen, ga dan naar www.norman.nl

Contact Informatie:

Norman Data Defense Systems B.V.

Michael Theuerzeit: +31 (0)23 78 90 232
Rens Grim: +31 (0)23 78 90 271
Remon Verkerk: +31 (0) 23 78 90 222
Postbus 159
2130 AD Hoofddorp
Tel.: +31 (0)23 789 02 22
Fax: +31 (0)23 561 31 65
marketing@norman.nl

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.