Nokia reparatie Antwerpen

Nokia reparatie Antwerpen

Laat uw Nokia Gsm snel, voordelig en professioneel herstellen bij De Telefoon Reparatie Winkel in Antwerpen. Op onze website vind u een groot assortiment aan Nokia reparaties. Wij zijn al jaren ervaren met het herstellen van Nokia gsm’s en hebben voor uw defect zeker een oplossing. Ons reparatiecentrum vind u aan de Turnhoutse Baan in Antwerpen – Borgerhout. Heeft een een Nokia met een gebarsten scherm of een ander defect? Wij helpen u graag.

De goedkoopste Nokia reparatie van Antwerpen

Wij herstellen uw Nokia Gsm in Antwerpen enkel met de originele Nokia onderdelen. U kunt er zeker van zijn dat wij uw Nokia professioneel herstellen. Omdat wij inkopen met nog 3 grote reparatiecentrums en geen duur winkelpand hebben kunnen wij u de meest goedkope herstelprijzen aanbieden. Wij doen er dan ook alles aan om het onze klant zo goedkoop mogelijk te maken en natuurlijk de beste service te verlenen.

Schakel ons in voor het Nokia reparatie hier in Antwerpen

U mag altijd vrijblijvend bij ons binnen komen om u te laten informeren over de mogelijkheden betreft uw Nokia reparatie hier bij ons in Antwerpen. Het is uiteraard ook mogelijk om uw gsm direct ter reparatie aan te bieden. Wij geven u op alle Nokia reparaties 3 maanden garantie.

Contact:
De Telefoon Reparatie Winkel
Turnhoutse Baan 308/310
2140BE Antwerpen
0497 63 97 17
info@detelefoonreparatiewinkel.be

Comments are closed.