Nog heel even wachten op de wintercollectie van The Dutch Design Bakery

Northern Light, de nieuwe wintercollectie van The Dutch Design Bakery komt er aan!

De wintercollectie 2014 van The Dutch Design Bakery is zowel voor de Babies als de Babes lijn geïnspireerd op de folklore en breipatronen uit Scandinavië en de typische noordelijke primaire kleuren.

De collectie bestaat uit 3 kleurgroepen, waarbij veel items uit de verschillende kleurgroepen onderling ook goed te combineren zijn.

De 1ste kleurgroep is vrolijk en sportief en bevat de kleuren rood, donkergroen (bottle), offwhite en donkerblauw. De 2de bestaat uit de hoofdkleuren rood, offwhite en methyl (aquablauw). De 3de kleurgroep tenslotte, is wat zoeter en bestaat uit vrolijke kleuren als roze, kobalt blauw e donkerblauw.

In de gehele collectie zijn offwhite en grijs frisse en stoere kleuraccenten die we vaak terug zien als steunkleur voor de Noorse brei geïnspireerde allover prints en vrolijke artworks.

De styling van de Northern Light collectie is sportief, hip en meisjesachtig.

In deze collectie van The Dutch Design Bakery vinden we veel kleurrijke jasjes en vestjes, sommige uni en basic, anderen perfect uitgewerkt, gevoerd en/of doorgestikt. Ook vinden we diverse vrolijke shirts in de collectie, met strepen of uni met hierop bloemen prints of harten borduur.En ook de rokjes en jurkjes ontbreken natuurlijk niet in deze gave collectie.Om de collectie compleet te maken zijn er bij elke kleurgroep bijpassende leggings, maillots en sokken.Vanaf begin augustus staat de volledige Babies en Babes Northern Light collectie van The Dutch Design Bakery online bij Coole Kinderkleertjes.
De collectie wordt uitgeleverd met een levertijd van 3 tot 5 werkdagen.

Comments are closed.