Nieuwe Kia Picanto kopen met 7% korting

Auto rijden is tegenwoordig de normaalste zaak van de wereld, 1 op de 2.5 Nederlanders heeft een auto in zijn bezit. Er zijn duizenden verschillende soorten: groot, klein, ingewikkeld, simpel, luxe, ouderwets, modern, noem het maar op. Toch hebben veel Nederlands geen behoefte aan allerlei extra’s in hun auto, het liefst zo simpel mogelijk zolang de auto maar betrouwbaar is en lang meegaat.

Ook voor mensen die van simpel houden heeft de nieuwe auto kopen site een passende auto, met uiteraard een prachtige aanbieding.

De nieuwe Kia Picanto: eenvoudig, betrouwbaar met strakke look

Wie niet op reparaties zit te wachten om de zoveel maanden kan het beste voor een simpele auto kiezen. Het feit is dat een simpele auto toch langer meegaat omdat er weinig mis kan gaan of kan weigeren. Aan de andere kant een nieuwe auto kopen met allerlei leuke extra’s kan wel eens tegenvallen als er iets kapot gaat, zie het maar te repareren. Niet alle garages zijn in staat om elektronica te repareren van bijvoorbeeld de elektrische verwarmde ramen, of ingebouwde GPS. En mocht u zo’n auto hebben en dat er iets defect is dan heeft het ook drastisch invloed op de dagwaarde van de auto. Daarom is simpel wel eens de beste keuze als u dat soort problemen wilt vermijden. De nieuwe Kia Picanto is niet alleen makkelijk te besturen omdat het een simpele uitvoering is, maar ook nog eens erg goedkoop en zuinig. U bespaart niet alleen op de reparaties en de benzine maar ook nog op de wegenbelasting: de Kia Picanto is in 2013 nog wegenbelastingvrij!

De Kia Picanto kopen op korte termijn met korting

Wilt u de stap nemen om over te gaan op deze geweldige aanbieding? Dan kunt u in een paar stappen den Kia Picanto kopen met een flinke korting van 7% op de nieuwe auto kopen  site 1DayCar.com. U kunt ook meteen uw huidige auto verkopen op de tweedehandse auto inkoop site ikwilvanmijnautoaf.nl. Dan bent u binnen no-time van uw oude auto af en kutn u genieten van uw nieuwe Kia Picanto.

Comments are closed.