Nieuwe dienst voor autobedrijven

Op donderdag 25-10-2012 is onze nieuwe website, www.autobedrijfvinden.nl, live gegaan op het internet. Autobedrijfvinden.nl wil de lokale vraag en het lokale aanbod van de autobedrijven dichter bij elkaar brengen. Op deze manier zal er meer naamsbekendheid worden geworven en potentiële klanten omgezet worden naar actieve klanten voor de verschillende autobedrijven.

Vraag in de markt

Uit ons onderzoek is gebleken dat steeds meer mensen op zoek zijn via het internet naar autobedrijven bij hem of haar in de buurt. Ook zien we dat de huidige financiële situatie een positieve impuls geeft aan het aantal gerichte zoekers naar een autobedrijven. Vaak voor onderhoud en reparaties.

Daarnaast is het voor veel autobedrijven geen optie om een volledige website, die daarnaast geoptimaliseerd moet worden, te financieren. Hier bieden wij de oplossing voor.

Regionaal goed vindbaar

Door onze nieuwe dienstverlening geven wij de autobedrijven in een bepaalde stad de mogelijkheid om zich op een unieke wijze te profileren op het internet d.m.v. een toppositie in de zoekresultaten van Google. Ieder autobedrijf kan zich volledig gratis aanmelden, wij zorgen ervoor dat deze pagina goed gevonden gaat worden door uw potentiële klanten uit uw stad!

Ook actief op social media

Om de websitepagina’s extra te promoten maken we gebruik van o.a. Twitter, Facebook en Hyves. Op deze manier zal er nog meer bekendheid worden gemaakt voor de autobedrijven. Dit i.c.m. de unieke websitepagina hebben de ondernemers een geweldig gratis promotiemiddel die 24 uur per dag, 7 dagen in de week goed gevonden zal worden!

Interesse in deelname?

Bent u geïnteresseerd geraakt in de mogelijkheden van onze dienst? Bekijk dan eens een voorbeeldpagina zoals autobedrijf Amsterdam en surf eens rond op onze nieuwe website. Bij vragen of het aanmelden van uw autobedrijf voor uw stad kunt u altijd contact met ons opnemen via het contactformulier op de website of u stuurt een mail naar info[at]autobedrijfvinden.nl.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.