Nieuw portal voor Bouwbedrijven

Bouwbedrijf Expres heeft woensdag 11 april 2012 een nieuw portal gelanceerd voor kwalitatieve bouwbedrijven. Het initiatief komt voor uit de groeiende onvrede van bouwbedrijven over de huidige initiatieven zoals Werkspot en Marktplaats. Deze initiatieven stimuleren zwartwerkers en Oost-Europeaanse beunhazen. Doordat deze partijen hun diensten voor een appel en een ei aanbieden zijn eerlijk werkende en belastingafdragende bouwbedrijven de pineut.

Kwaliteitscontrole door Kluskeur

“Het wordt tijd dat het met deze oneerlijke concurrentie wordt afgerekend” Aldus de eigenaar van Bouwbedrijf Expres Marnix Smit. “ Gezien nog Werkspot of Marktplaats actie onderneemt tegen deze oneerlijke concurrentie voel ik mij geroepen om op te komen voor de echte Nederlandse hardwerkende bouwbedrijven. Doordat wij gebruik maken van het Kluskeurmerk worden alleen bedrijven toegelaten waarvan de bedrijfsvoering getoetst is. Daarnaast worden opdrachten steekproefsgewijs gecontroleerd en biedt Kluskeur bemiddeling aan bij onverhoopte conflicten tussen opdrachtgever en opdrachtnemer.

Expres, voor alle klussen

Bouwbedrijf Expres is slechts de eerste website in een reeks van websites die wordt gelanceerd als vanuit “het Expres concept”. In de komende periode kan men bij op de Expres website onder andere terecht voor het aanvraag van offertes voor onder andere badkamers, renovatie, aanbouw, timmerbedrijven en airconditioning. Expres verbindt particulieren die op zoek zijn naar kwaliteit met een vakman uit de regio!

Het originele bericht staat op: http://www.bouwbedrijf-expres.nl/nieuw-portal-bouwbedrijven/
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met info apenstaartje bouwbedrijf-expres.nl

Comments are closed.