Neem afscheid van vlooien en teken met Frontline Combo

Honden en katten hebben vaak snel last van vlooien of teken, maar die zijn prima te bestrijden met Frontline combo. Een hond of een kat struint vaak lekker door de tuin, loopt door het bos en besnuffeld zijn maatjes waardoor een besmetting met vlooien of teken snel opgelopen is. Het bestrijden van deze rot dingen is heel gemakkelijk te doen met Frontline Combo. Het voordeel van het gebruik van Frontline Combo is dat het niet alleen direct teken en vlooien bestrijd, maar ook de larven en eitjes van deze vlooien.
Het voordeel daarvan is dan weer dat het hele euvel een stuk minder groot wordt. Aangezien de vlooien veel minder (gemakkelijk) worden overgedragen naar een ander huisdier.
Vaak hebben mensen honden én katten thuis, waardoor het besmetten van het ene dier naar het andere dier veel gemakkelijker gaat.

Frontline Combo voor je huisdieren
Het behandelen van je huisdieren tegen vlooien en teken is super slim om te doen. Naast de vervelende jeuk en misschien wel huidschilfertjes die je beste vriendje er aan overhoud, kunnen vlooien bijvoorbeeld ook ziektes overbrengen waar je huisdier veel last van kan hebben. Sommige honden of katten hebben moeite met het doorslikken van pilletjes en de stukken worst of kaas helpen dan helaas ook niet meer. In dat geval heeft Frontline Combo de oplossing, je kan het namelijk ook toedienen in spray en spot on in hun nekjes. Dit heeft als voordeel dat je geen kilo’s kaas en worst meer hoeft te ‘verspillen’ en daarnaast ook veel sneller klaar bent met het toedienen van deze medicijnen. Het enige waar je even aan moet denken is dat je er een uurtje niet met je vingers aan moet zitten, daarna is het middel ingetrokken en je kat of hond beschermd tegen het ongedierte.

Comments are closed.